Eric Trump kertoo tarjoilijan sylkeneen hänen päälleen ravintolassa – syyttää demokraattipuoluetta

Donald Trumpin poika Eric Trump kertoi tiistaina, että työntekijä sylki hänen päälleen chicagolaisessa ravintolassa, CNN uutisoi

Chicagon poliisilaitos vahvistaa olleensa paikalla avustamassa salaista palvelua, joka ei ole kommentoinut tapausta. Mahdollisista syytteistä tarjoilijaa vastaan ei ole tietoa. 

Eric Trump syytti tapauksesta Yhdysvaltain demokraattista puoluetta. Hän kommentoi oikeistolaiselle Breitbart -lehdelle, että tämä on osoitus demokraattipuolueen epäkohteliaisuudesta. 

– Tämä osoittaa epätoivoa ja sitä, että olemme voitolla, Trump sanoi. 

Eric Trump oli vierailulla Chicagossa hoitamassa kiinteistöbisneksiä, joita siirtyivät hänelle ja hänen veljelleen Donald Trumpin presidentinviran myötä.

Ravintola joutui someraivon kohteeksi, työntekijöitä uhkailtu

Ravintola, jossa välikohtaus tapahtui, kertoi tutkivansa tapausta parhaillaan ja kyseinen työntekijä on siirretty pois tehtävistään asioiden selvittämisen ajaksi. 

Ravintola totesi tiedotteessaan, ettei asiakkaiden päälle sylkeminen ole missään olosuhteissa hyväksyttävää. 

Ravintola kertoi myös joutuneensa internetissä kovan ryöpytyksen kohteeksi. 

– Monet ovat vaatineet ravintolamme lakkauttamista, uhkailleet työntekijöitä ja julkaisseet väärennettyjä arvosteluja, tiedotteessa kerrotaan. 

– On väärin toimia niin pelkästään yhden ihmisen tekojen perusteella. Mutta niin on myös väärin ylistää kyseistä tottelemattomuutta. 

Eric Trumpin päälle ei ole tiettävästi aikaisemmin hyökätty, mutta esimerkiksi Trumpin hallinnon silloinen viestintäpäällikkö Sarah Sandersia pyydettiin poistumaan ravintolasta Virginiassa vuosi sitten. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja