“Eri kaliiberia kuin Bottas” – F1-asiantuntija uskoo uuden tallikaverin vaivaavan Lewis Hamiltonia uudella tavalla

Ex-F1-kuski Ralf Schumacher uskoo Lewis Hamiltonin olevan tällä hetkellä kovemman paineen alla uuden tallikaverinsa George Russellin kanssa kuin aikaisempina vuosina Valtteri Bottaksen vierellä.

Hamilton onnistui F1-kauden ensimmäisessä kisassa Bahrainissa tuomaan Mercedekselle kauden ensimmäisen palkintosijan, mutta on sen jälkeen ollut vaikeuksissa Russellin kanssa.

Russell on tiedetty superlupaukseksi, jolla on kyky haastaa Hamilton, mutta nopea käännös voimasuhteissa on yllättänyt monet.

Valtteri Bottas yritti koko viiden vuoden ajan päästä niskan päälle Hamiltonin kanssa, mutta jäi joka vuosi tämän varjoon. Ralf Schumacher näkee selvän eron Bottaksen ja Russellin välillä.

– Russell on eri kaliiberin vastustaja Lewisille kuin mitä Bottas oli. Ja ennen kaikkea hän on tasaista kaliiberia, Schumacher kommentoi Sky Sportsille.

Schumacher näkee Russellin erittäin pidettävänä ja mutkattomana henkilönä, jolla on kyky ottaa tiimi puolelleen.

– Hän syö pohjaa Lewisilta vähän joka tavalla. Russell hallitsee sen paremmin, ja olen aika varma, että se vaivaa Lewisia.

– On selvää, että hän (Hamilton) on egoisti, kuten kaikki me kilpakuskit olemme – minäkin olin, täytyy myöntää. Täytyy joka tapauksessa sanoa, että se vaivaa häntä. Täysin varmasti, Schumacher kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat