Eppu Salminen elämästään Ranskassa Korsikan saarella: "Vaimo tekee töitä, minä olen lasten kanssa"

9:14

Virkavapaalla Helsingin kaupunginteatterista oleva Eppu Salminen on asunut syksystä 2016 lähtien perheensä kanssa Korsikan saarella Ranskassa. Edessä on vielä ainakin yksi vuosi pienessä vuoristokylässä.

Katso yllä kokonaisuudessaan Eppu Salmisen haastattelu Huomenta Suomessa!

Näyttelijä Eppu Salminen, 52, näyttelee kesällä Tampereella Viikinsaaren kesäteatterissa. Salminen asuu tällä hetkellä perheineen Ranskassa Korsikan saarella.

– Ensimmäinen vuosi oltiin siellä aika tiiviisti, toisen aikana surffasimme aika paljon Suomenkin suuntaan. Olen lähinnä keskittynyt lastenhoitoon, virkavapaalla ja nyt hoitovapaalla Helsingin kaupunginteatterista oleva Salminen kertoo Huomenta Suomen haastattelussa.

– Kaupunginteatteriin on aikomus palata jossain vaiheessa. Nyt menemme vielä ainakin vuodeksi takaisin Korsikalle. Lapsista nuorin on kuitenkin vasta alle kolmevuotias.

Salminen asuu perheensä kanssa pienessä vuoristokylässä.

– Se on aivan loistavaa. Hyviä ruokia, viinitiloja. Vaimo tekee töitä, minä olen lasten kanssa, Salminen kertoo hymyillen.

Eppu Salminen tähdittää Viikinsaaren kesäteatterissa Aatamin puvussa ja vähän Eevankin -näytelmää yhdessä Kai Vaineen ja Kaisa Helan kanssa.

Salminen puhui virkavapaasta Huomenta Suomen haastattelussa kesällä 2016.

– Vaatiihan tämä pitkän esivalmistelun. Pitää myös elellä sen mukaan, että kerää vähän matkarahaa, näyttelijä sanoi ja kertoi perheen pohtineen matkakohteita Kuubaa, Espanjaa ja Sisiliaa myöten. Lopulta kuitenkin Korsika vei voiton.

– Olimme siellä käymässä kymmenen päivää ja etsimme kämpän ja tutustuimme, että minne päin siellä menisi. Nyt sitten Ajaccio, Napoleonin syntymäkaupunki, on määränpää ja siellä ollaan sitten syyskuun alusta, Salminen kertoi tuolloin.

Katso alla myös Eppu Salmisen kahden vuoden takainen haastattelu.

6:31

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja