Yllätysveto! Eppu Salminen muuttaa perheineen Korsikalle

6:31

Näyttelijä Eppu Salminen muuttaa perheensä kanssa Napoleonin syntymäkaupunkiin syyskuun alussa viettämään välivuotta.

Eppu Salmisella on edessään työntäyteinen kesä, jonka jälkeen viiden lapsen isä muuttaa perheensä kanssa Korsikan saarelle vuoden ajaksi.

Huomenta Suomen vieraana ollut Salminen kertoo perheen haaveilleen välivuodesta jo jonkin aikaa, erityisesti koska perheessä on kolme pientä lasta.

Kaupunginteatterissa vakituisesti työskentelevä Salminen pyysi välivuotta teatterinjohtaja Asko Sarkolalta ensimmäisen kerran jo muutama vuosi sitten.

– Vaatiihan tämä pitkän esivalmistelun. Pitää myös elellä sen mukaan, että kerää vähän matkarahaa.

Matkakohteitakin perhe mietti aina Kuubasta, Espanjaan ja Sisiliaan. Lopulta kuitenkin ranskalainen saari, Korsika, vei voiton.

– Olimme siellä käymässä kymmenen päivää ja etsimme kämpän ja tutustuimme, että minne päin siellä menisi. Nyt sitten Ajaccio, Napoleonin syntymäkaupunki, on määränpää ja siellä ollaan sitten syyskuun alusta.

– Olen hirveän innoissani tästä. Tämä on askelma tuntemattomaan vuodeksi.

Kolme pientä lasta innoittivat perhettä viettämään välivuotta. Lapsiin keskittymisen ohella Salminen aikoo kirjoittaa saarella olonsa aikana. 

– En tiedä, tulenko takaisin uutena ihmisenä, mutta levänneenä ja ajatuksia tulee varmasti. Pää on varmasti täynnä ideoita, hän pohtii.

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja