Epätoivoinen haku somessa: Lapsi tulossa, isä hukassa – nainen etsii lomaromanssiaan

Nuori ranskalaisnainen yrittää etsiä tulevan lapsensa isää YouTube-videon avulla.

– Hei, olen Natalie, ja olen Ranskasta. Tänään olen tekemässä tätä videota, koska tarvitsen apuanne, aloittaa kaunis ruskeaverikkö videonsa.

Pariisilainen Natalie Amyot on palannut Australiaan etsimään 'todella söpöä' miestä, johon hän rakastui välittömästi tämän nähtyään.

– Kolme kuukautta sitten tulin Mooloolabaan, minulla oli mahtavaa, tapasin upeita ihmisiä. Viimeisenä iltana meillä oli juhlat. Tapasin todella söpön miehen. Minulle se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ja vietimme kauniin yön.

26-vuotias brunette julkaisi avunpyyntönsä niin Facebookissa kuin YouTubessakin toivoen löytävänsä yhden illan juttunsa. Amyot sai nimittäin tietää olevansa raskaana kuusi viikkoa sen jälkeen, kun oli palannut Australiasta takaisin Ranskaan.

– Seuraavana aamuna lensin kotiin Pariisiin, ja hävitin puhelimeni, jossa hänen numeronsa oli. Joten minulla ei ole mitään keinoa ottaa häneen yhteyttä.

Amyot'n rakkaustarina on kuitenkin herättänyt epäluuloja, sillä monen on vaikea ymmärtää, miksei päätäpahkaa rakastunut nainen tiedä edes irlantilaisbaarissa tapaamansa miehen nimeä. Tuntomerkit ovat kuitenkin seuraavat: 183-senttimetrinen, sinisilmäinen, ruskettunut ja vaaleatukkainen australialaismies.

Amyot toivoo, että hänen videotaan jaettaisiin, ja hän löytäisi lapsensa isän. Nainen sanoo kuitenkin ymmärtävänsä, jos mies ei halua olla lapsen kanssa tekemisissä.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat