Epätavallinen kosinta hurmaa: Mies pyysi tyttöystävänsä kättä salaa 148 kertaa

Mies otti raskaana olevan tyttöystävänsä kanssa 148 yhteiskuvaa, joihin hän oli piilottanut salaisen kosintaviestin.

Jos haluat yllättää oman puolisosi hieman erilaisemmalla kosinnalla, tässä on siihen yksi vinkki. 38-vuotias Ray Smith pyysi tyttöystävänsä Clairen kättä hauskojen yhteiskuvien avulla, joissa vilahtivat salaiset kosintaviestit.

Viiden kuukauden ja 148 yhteiskuvan jälkeen mies lausui tämän suuren kysymyksen ääneen ja paljasti salaisen operaationsa. 

Mies halusi järjestää romanttisen ja hieman erilaisen kosinnan

Jokapäiväiset valokuvat olisivat joidenkin kohdalla saattaneet aiheuttaa ihmetystä, mutta Ray kertoi haluavansa ikuistaa puolisonsa raskauden etenemisen.

Kuvissa kosintapyyntö oli kirjoitettu muistilappuihin, jotka vilahtelevat kuvissa mitä erilaisimmissa paikoissa, kuten ultraäänikuvissa ja eläintarhassa. Osassa kuvista Claire nukkuu tyytyväisenä tietämättä mitään salaisista kosinnoista.

Ray kertoo pohtineensa kosintaa jo jonkin aikaa, ja halusi järjestää jotain romanttista pelkän kysymyksen sijaan. Hän etsi erikoisia kosintatapoja netistä, ja päätti lopulta luoda aivan omanlaisensa kosinnan valokuvien avulla.

Kosinta tuli tyttöystävälle täytenä yllätyksenä

Jotta tyttöystävä ei aavistaisi mitään, Ray otti päivittäin useampia kuvia, joita hän sitten pystyi esittelemään julkisesti. Heinäkuussa alkaneen kosintasarjan jälkeen Ray esitti varsinaisen kysymyksen joulupäivänä, ja Claire vastasi kyllä.

Ray esitteli myös salakuvista koostetun albumin kosintansa yhteydessä. Albumin koostaminen vaati paljon työtä, ja Ray meinasikin jäädä kiinni suunnitelmastaan pariinkin otteeseen. Hän onnistui kuitenkin pitämään kaiken salassa ja lopputulos oli fantastinen.

– En aavistanut mitään, olin todella yllättynyt kaikesta tästä. Hän kertoi minulle ottavansa kuvia muistoksi lapselle, joten kuvat eivät aiheuttaneet ihmetystä, Claire kertoo.

Pariskunta suunnittelee häitään kevääksi 2017. 

Lähde: DailyMail

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja