Entisestä lastenhoitajasta tuli miljonääri – näin Amanda saavutti menestyksensä

9:46
Huomenta Suomessa puhuttiin siitä, miten aloitat sijoittamisen.

Amanda on elämänsä aikana ollut muun muassa barista ja lastenhoitaja – ja nyt hän on miljonääri. Miten se on mahdollista? 

Amanda Francesin menestyksestä kirjoittaa Business Insider. Naisen tarina on hämmentävä, sillä harva etenee lastenhoitajasta miljonääriksi itsekseen. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

33-vuotias Amanda on tehnyt kaikenlaisia töitä elämänsä aikana. Hän on ollut muun muassa barista, tarjoilija, harjoittelija sanomalehdessä ja pitkäaikaisimmin lastenhoitaja. Lastenhoitotöiden ohella hän valmistui maisteriksi pääaineenaan psykologia. 

Amanda kertoo olleensa hyvin päättäväinen aikoessaan luoda itselleen paremman elämän kuin mitä silloinen sekalainen arki pätkätöineen oli. Hän alkoi opiskella itsekseen nettisivujen tekoa ja oppi myös markkinointia sekä digitaalisten sisältöjen luomista. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Valmistuttuaan maisteriksi ja tehdessään psykologin tutkintoa naisella oli iso opintolaina. Hän oli silti sitä mieltä, ettei enää haluaisi työskennellä muille vaan ryhtyisi yrittäjäksi.

– Pelkäsin todella, todella paljon epäonnistumista, mutta minulla oli tunne, että pystyn tähän!

Ura lähti nousukiitoon 

On jo viisi vuotta siitä, kun Amanda valmistui maisteriksi ja hänen ensimmäinen verkkokurssinsa avautui.

Amandan yritys on monen miljoonan dollarin bisnes. Se tarjoaa verkkokursseja yritysmaailmasta ja siitä, miten naiset voivat ottaa haltuun oman taloutensa ja alkaa tehdä rahaa sillä, mitä rakastavat.

– Menestykseni vaikuttaa johtuneen onnesta ja sattumasta, mutta vakuutan, että myös sinä voit saavuttaa elämän, jollaista suunnittelet mielessäsi. Jokainen osasenkin sitä!

Amandan vinkit muille 

Amanda sanoo, että hänellä on muutama vinkki omien tavoitteiden saavuttamiseen. Ensinnäkin: päätä, mitä haluat ja kirjoita se ylös.

– Monesti ihmiset veivaat päätöksiään edestakaisin eivätkä pysy niissä. Mutta ilman oikeaa päätöstä mikään asia ei vain etene.

Amandalla on myös maksimissaan kaksi tavoitetta kerrallaan. Tärkeä, realistinen ja melko helposti saavuttettava tavoite sekä sen rinnalla pidempiaikainen tavoite. 

Lisäksi Amanda neuvoo jokaista luottamaan omaan intuitioonsa. Muita ei kannata hänen mukaansa kuunnella liikaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja