Entinen UFC-ottelija pidätettiin murhasta epäiltynä – alaston naisen ruumis löytyi lakanan alta sängystä

Entinen UFC-ottelija Phil Baroni on pidätetty Meksikossa murhasta epäiltynä, kertoo muun muassa MMAWeekly. Baronin epäillään pahoinpidelleen naisystävänsä kuoliaaksi. Yhdysvaltalainen Baroni, 46, otteli viimeksi vuonna 2019.

Julkaisun mukaan Baroni pysäytti poliisipartion hotellinsa lähistöllä San Pachossa Meksikossa ja kertoi poliiseillä tyttöystävänsä menneen tajuttomaksi ja tarvitsevan apua. Poliisit löysivät Baronin hotellihuoneen sängystä elottoman alastoman naisen. Naisen ruumis oli peitetty lakanalla. Tutkimuksissa naisen kasvoista ja kehosta löytyi ruhjeita.

Baronin mukaan hänen ja tyttöystävän välille oli syntynyt riitaa sen jälkeen, kun nainen oli kertonut pettäneensä miestä. Ex-ottelija oli vaatinut naista menemään suihkuun peseytymään, mistä tämä oli kieltäytynyt. Baroni kertoi poliisille tämän jälkeen heittäneensä naisen suihkuun, jolloin tämä kaaatui ja löi päänsä.

Baronin kertomuksen mukaan hän auttoi naisen jaloilleen ja peitteli hänet sänkyyn. Nainen pyysi saada tupakkaa ja oluen, jotka Baroni hänelle antoi. Myöhemmin Baroni huomasi naisen menneen elottomaksi.

Baroni otteli UFC:ssä kaikkiaan kymmenen kertaa vuosien 2001 ja 2011 välisenä aikana.  UFC-saldoksi jäi kolme voittoa ja seitsemän tappiota. Viimeksi Baroni nähtiin kehässä vuonna 2019 Rebel FC -tapahtumassa. Kaikkiaan mies on urallaan ottanut 16 voittoa ja kärsinyt 19 häviötä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja