Entinen turvamies syyttää Kardashian-klaanin matriarkkaa Kris Jenneriä seksuaalisesta häirinnästä – hieroi ilman lupaa ja vilautteli vihjailevasti

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Daily Mail kertoo, että vuonna 2017 kuuluisan Kardashian-Jenner perheen turvamiehenä työskennellyt Marc McWilliams syyttää Kris Jenneriä seksuaalisesta häirinnästä.

Kardashianin klaanin matriarkkaa Kris Jenneriä, 64, syytetään seksuaalisesta häirinnästä. Syyteen on nostanut perheen entinen turvamies, ja oikeusjutun yhteydessä on myös noussut esiin Jennerin vanhimman tyttären Kourtney Kardashianin, 41, nimi.

Asiasta uutisoivan Daily Mailin mukaan kanteen nostanut turvamies Marc McWilliams työskenteli perheen palveluksessa vuonna 2017.

Kourtney Kardashiania ei syytetä seksuaalisesta häirinnästä, mutta hänet on niin ikään lueteltu syytettynä Marc McWilliamsin nostamassa kanteessa, jossa on seksuaalisen häirinnän lisäksi mainittu vihamielinen työympäristö sekä rodullinen ja sukupuoleen perustuva syrjintä.

Turvamiehen mukaan Jenner oli sen sijaan toistuvasti tullut läheiseen fyysiseen kosketukseen hänen ruumiinsa kanssa.

Miehen väitteiden mukaan Jenner oli esimerkiksi hieronut turvamiehen niskaa, hartioita, käsivarsia ja selkää ilman suostumustaan tai asettanut kätensä tämän reidelle ja nivuselle.

Turvamies väittää Jennerin myös vilautelleen omaan vartaloaan tälle vihjailevalla tavalla.

Kardashianin ja Jennerin asianajaja Marty Singer kommentoi asiaa Daily Mailille ja kertoi molempien naisten kiistävän syytteet.

– Hänen absurdit väitteensä ovat selkeästi valheellisia ja tämä voidaan helposti todistaa. Kris ei ole koskaan käyttäytynyt epäasiallisesti häntä kohtaan, asianajajan kommentti kuului.

– Turvallisuusalan yritys lopetti Williamsin työkomennuksen perheen palveluksessa, kun hän oli toistuvasti jäänyt kiinni nukkumisesta autossaan kesken töiden.

Singerin mukaan McWilliams ei myöskään ollut valittanut työnantajalleen Jennerin käytöksestä ennen kuin nosti nyt kanteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja