Entinen Top Gear -tähti oudon sopan keskellä: Väitti työntekijän poistaneen hänet lennolta vanhan kohujakson takia

Räväkästä esiintymisestään ja kyseenalaisista sanomisistaan tuttu televisiotähti on taas otsikoissa.

Vastikään Suomessa vieraillut Top Gear -auto-ohjelman entinen juontaja Jeremy Clarkson on päätynyt jälleen otsikoihin. Tällä kertaa kyse on Stuttgartin lentokentällä tiistaina tapahtuneesta välikohtauksesta.

Clarkson väittää The Telegraph -lehden mukaan, että argentiinalaissyntyinen lentokenttätyöntekijä olisi estänyt juontajan pääsyn Saksasta Britteihin matkalla olleeseen lentokoneeseen.

Tilanteesta suuttuneen Clarksonin mukaan kyseessä oli viharikos, joka johtui Top Gear -ohjelman vuonna 2014 Argentiinassa kuvatusta jaksosta, jossa nähtiin Falklandin sotaan viittaava kyseenalainen auton rekisterikilpi.

Brittimedia BBC:n haastatteleman saksalaisen poliisilähteen mukaan välikohtausta ei voida kuitenkaan linkittää Top Gear -jakson aikanaan aiheuttamaan raivoon. BBC kertoo, että Clarkson itse olisi seurueineen istunut lentokentän lounge-alueella, vaikka häntä oli kuulutettu lähtevälle lennolle useaan kertaan. Lopulta koko seurue oli poistettu matkustajalistalta ja heidän matkatavaransa oli otettu pois koneen kyydistä.

The Sun -lehden mukaan välikohtauksessa mukana ollut työntekijä on kieltänyt käyttäytyneensä epäasiallisesti. Kaiken lisäksi paljastui, että Clarksonin kanssa asioinut lentokenttävirkailija ei edes ollut argentiinalainen vaan espanjalainen.

– En koskaan sanoisi mitään sellaista. En ollut epäkohtelias. Olin asiallinen ja ystävällinen, Clarksonin syyttämä työntekijä Manuel Pereira kertoi lehdelle.

Lue myös:

    Uusimmat