Entinen tennishuippu paljastaa: Roger Federer murheen murtamana legendaarisen tennisturnauksen peruuntumisesta

Entinen tennishuippu Tim Henman kertoo Roger Federerin olevan murheen murtama Wimbledonin tennisturnauksen peruuntumisesta.

Wimbledon peruttiin tältä vuodelta koronaviruspandemian myötä. Legendaarinen grand slam -turnaus joudutiin perumaan ensimmäistä kertaa sitten toisen maailmansodan – Wimbledon oli pelattu joka vuosi vuodesta 1946 eteenpäin.

Henman kertoo keskustelleensa peruuntumisesta monien nykytähtien, myös kaikkien aikojen tennispelaajana pidetyn Roger Federerin, kanssa.

Henman muistuttaa, että Federer, 38, on uransa loppupuolella. Sveitsiläinen menetti näin yhden mahdollisesti harvoista jäljellä olevista mahdollisuuksistaan pelata vielä klassikkoturnaus Wimbledonissa.

– Minusta hän on ilmaissut, että hän oli murheen murtama, mutta hän ymmärtää päätöksen, Henman sanoi brittilehti Metron mukaan.

Henman korostaa kärsivällisyyden merkitystä.

– Tämä ei ole ihanteellinen tilanne, mutta on todella tärkeää säilyttää perspektiivi. Tennis lykkääntyy, tämä aiheuttaa viivästystä pelaajien urilla, mutta osa heistä tulee saamaan paljon mahdollisuuksia tulevaisuudessa.

Federer on voittanut Wimbledonin kaksinpelimestaruuden ennätykselliset kahdeksan kertaa. Englantilainen Henman ylsi omalla urallaan Wimbledonin kaksinpelissä välieriin neljään otteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat