Entinen Salkkarit-tähti nähdään uutuussarjassa Lenita Airiston roolissa – julkaisi vauhdikkaan kuvan kulisseista Janne Katajan kanssa

Näin näyttelijä Oona Kare kertoi MTV Uutisille uransa ainakin siihen asti rankimmasta kohtauksesta vuonna 2017

Salatut elämät -sarjasta tuttu Oona Kare nähdään Lenita Airiston roolissa C Moren alkuperäissarjassa Hymyä!, joka kertoo lehtikeisari Urpo Lahtisen elämästä.

Suomalaisesta lehtikeisarista ja Hymy-lehden perustajana tunnetusta Urpo Lahtisestatehdään parhaillaan C More -alkuperäissarjaa, joka sijoittuu villille ja estottomalle 1970-luvulle. Hymyä! -sarjan pääosassa nähdään Aku Hirviniemi, mutta mukana on myös liuta muita nimekkäitä näyttelijöitä.

Sarjassa nähdään myös monia 70-luvun tunnettuja suomalaisia. Yksi heistä on Lenita Airisto, jota näyttelee Salatut elämät -sarjasta tunnettu Oona Kare

Kare julkaisi Instagram-tilillään jo maistiaiset siitä, miltä hän näyttää Airistoksi maskeerattuna. Mukana menossa on aikansa superjulkkis Monsieur Mosse, jonka roolissa nähdään Janne Kataja.

– Lenita & Mosse. Moi 70-luku ja Tampere!! Ny mennää!! Kare kirjoitti hilpeän otoksen yhteydessä.

Kare näytteli Salatut elämät -sarjassa Marianna Kurkea vuosina 2013-2017. 31-vuotias Kare on Salkkarit jätettyään opiskellut näyttelijäntyötä Kööpenhaminassa, missä hän aloitti opinnot vuonna 2017.

Kare kihlautui joulukuussa 2019 käsikirjoittaja ja näyttelijä Samppa Batalin kanssa. Hän on vilahdellut säännöllisesti myös entisen Salkkarit-kollegansa ja opiskelukaverinsa Venla Savikujan Instagram-tilillä erilaisten yhteisprojektien tiimoilta.

Hymyä! -draamasarja julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2022. Hymyä! on C More -alkuperäissarja. Sarja nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja