Venla Savikuja julkaisi erikoisia otoksia metsästä – mukana kuvissa myös toinen entinen Salkkarit-tähti

Näyttelijä Venla Savikuja julkaisi Instagramissa kuvia, jotka liittyvät ilmeisesti hänen uuteen työprojektiinsa. Mukana kuvissa vilahtaa myös toinen Salkkareista tuttu kasvo.

Salatut elämät -sarjan Heidi Aaltosen roolista tuttu näyttelijä Venla Savikuja ilmoitti aiemmin kesällä Instagramissa olevansa mukana Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 -elokuvassa.

Tällä viikolla Savikuja vihjasi sosiaalisessa mediassa, että tekeillä on jälleen uusi työprojekti. Hän poseeraa kuvissa metsäisissä maisemissa rajusti maskeerattuna.

– Oliko jollain muulla rankka maanantai? hän kyseli kuvauksiin viittaavilla emojeilla höystettynä.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Savikuja kehottaa kuvatekstissä selaamaan läpi kaikki julkaisussa olevat kuvat, joissa ei ole filtteriä ja vihjaa, että jotain kiinnostavaa on tulossa tulevaisuudessa.

Yhdessä kuvista vilahtaa niin ikään Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Oona Kare, jonka hahmo Marianna Kurki oli yhdessä vaiheessa sarjaa Savikujan näyttelemän Heidin kämppis.

– Mukavaa työskennellä taas yhdessä, Savikuja kirjoittaa käyttäen hashtageja #dreamteam ja #tiuhtijaviuhti.

Savikuja nähtiin Salkkareissa Heidi Aaltosen roolissa vuodet 2009–2015. Salkkareiden jälkeen urheilullinen ja sosiaalisessa mediassa hyvin aktiivinen Savikuja oli mukana Fitnesspäiväkirjat-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella vuonna 2015.

Poistuttuaan Salkkareista Savikuja ja Kare opiskelivat myös samaan aikaan näyttelemistä Kööpenhaminassa. Savikuja kertoi viime talvena Iltalehden haastattelussa, että opinnot Tanskassa jäivät häneltä kuitenkin kesken kahden vuoden jälkeen.

– Kun sain työtarjouksia, niin tein sen ratkaisun, että en enää käy sitä kolmatta vuotta. Suurin syy päätökseni taustalla on se, että koulun johdon ihmiskäsitys ja arvomaailma ei ihan kohtaa minun arvojeni kanssa. En voi itse seistä kaiken heidän toimintaansa liittyvän takana, hän perusteli Iltalehden haastattelussa päätöstään olla käymättä kolmevuotista koulutusohjelmaa loppuun asti.

Savikuja on viimeksi nähty sarjoissa Keihäsmatkat ja Modernit miehet.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja