Entinen nyrkkeilymestari avautui: Yritin itsemurhaa useaan otteeseen

Brittiläinen ex-nyrkkeilymestari Ricky Hatton on avautunut uransa jälkeisistä vuosista BBC:lle.

Hatton, 38, iski upealla urallaan kahden eri painoluokan maailmanmestariksi ja kohtasi kehässä muun muassa Floyd Mayweatherin ja Manny Pacquiaon kaltaisia nyrkkeilysuuruuksia. 

Välisarjassa ja ylemmässä kevytsarjassa otellut "The Hitman" päätti uransa vuonna 2009, mutta palasi kehään vielä kertaalleen kolme vuotta myöhemmin. Ammattilaisurallaan 45 voittoa ja kolme tappiota summanneen Hattonin eläkepäivät olivat alkuun synkkiä.

– Yritin tappaa itseni useaan otteeseen. Minulla oli tapana mennä pubiin, tulla takaisin kotiin ja istua siellä veitsi kädessäni hysteerisesti itkien, Hutton muistelee BBC:lle.

– Oli myös aikoja etten juonut alkoholia moneen päivään, mutta murehdin silti asioita mielessäni. Uskoin koko ajan, että juon itseni hengiltä. Olin niin onneton. Annoin periksi myös huumeille.

Huttonin mielestä nyrkkeilijöillä ei ole takanaan tarpeeksi vahvaa tukiverkkoa, varsinkin kun ottelijat ponnistavat tähteyteen usein vaatimattomista oloista. Hutton on seurannut surullisena myös raskaan sarjan nyrkkeilymestarin Tyson Furyn alamäkeä. Fury ilmoitti lokakuussa taistelevansa masennuksen kanssa.

– Yritin ottaa häneen yhteyttä, mutta en saanut vastausta. En siis tiedä mikä hänen tilanteensa oikeasti on. Tämä saattaa olla vain normaalia Tysonin käytöstä. Mutta jos hän on masentunut, toivon, että hän puhuu oikeille ihmisille, Hutton summasi.

Lähde: irishexaminer.com

Lue myös:

    Uusimmat