Entinen NHL-jyrä latoi täyslaidallisen kohuluotsi Mike Babcockin suuntaan – rajua puhetta tuoreista väitteistä: "Hän on pervo"

Entinen NHL-kiekkoilija Mike Commodore on ottanut kantaa Columbus Blue Jacketsin päävalmentajan Mike Babcockin ympärillä pyörivään kohuun.

Alkavaksi kaudeksi Columbuksen peräsimeen hypännyt Babcock joutui kohun keskellä rajujen valmennusmetodiensa johdosta kaudella 2019-20, jolloin hän valmensi Toronto Maple Leafsia. Saatuaan potkut Torontosta Babcock on ollut useamman vuoden sivussa NHL:stä.

Columbuksen GM:nä toimiva Jarmo Kekäläinen tarjosi konkariluotsille uuden mahdollisuuden pestaamalla Babcockin joukkueensa peräsimeen. Nyt 60-vuotias Babcock on kuitenkin jälleen kohun keskiössä.

Spittin' Chiclets -podcastissa esitettyjen väitteiden mukaan Babcock vaati Columbus-pelaajia näyttämään hänelle kuvia puhelimistaan ja heijastamalla kuvat isolle näytölle. Babcock ja Columbus-kapteeni Boone Jenner kuitenkin selvensivät asiaa kertomalla, että Babcock pyysi keskustelun yhteydessä kuvia Jennerin perheestä.

Entinen NHL-pelaaja Mike Commodore ei kuitenkaan sulata Babcockin selitystä. Lähes 500 NHL-ottelua pelannut, uransa jo tätä nykyä lopettanut puolustaja, väittää Spittin' Chicletsissa esitetyt väitteet todeksi.

– Nämä kaikki väitteet Mike Babcockista ovat totta. Kuulin tästä samasta tapauksesta noin kuusi viikkoa sitten. Hiljattain olen kuullut tapahtuneesta useilta pelaajilta ja toimihenkilöiltä, Commodore kirjoittaa X-tilillään.

Commodore pelasi Babcockin alaisuudessa kaudella 2011-12 Detroit Red Wingsissä, joten konkariluotsin metodit ovat hänelle tuttuja. Commodore tylytti entistä valmentajaansa hurjalla tavalla.

– Mike Babcock ei vain voi pitää itseään kurissa. Kaikki puheet toisista mahdollisuuksista ja siitä, että hän on muuttunut, ovat hevonpaskaa. Mikään ei ole muuttunut. Hän ihan samanlainen. Hän tekee nyt samoja juttuja kuin Torontossa ja Detroitissa. Se on sitä samaa paskaa. Voimaa ja pelottelua. Ihmisten kuvien läpikäynti on pervoa. Hän on pervo, Commodore jylisee julkaisemallaan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat