Entinen lapsitähti Elle Fanning pyörtyi Cannesin elokuvajuhlilla – kuittasi tapahtuneen kevyesti

Elle Fanning menetti tajuntansa Cannesin elokuvajuhlien yhteydessä järjestetyllä illallisella.

Cannesin elokuvajuhlien tuomaristoon tänä vuonna kuuluva, entinen lapsitähti Elle Fanning, 21, pyörtyi kesken Chopard Trophee -illallisjuhlan.

Elokuvajuhlien johtaja Thierry Fermaux oli juuri kuuluttanut näyttelijä Francois Civilin astumaan lavalle, kun Fanning pyörtyi ja putosi tuoliltaan.

Fanning istui illallisjuhlassa siskonsa Dakotan vieressä. Hänen siskonsa auttoi Fanningin takaisin jaloilleen, kunnes illallisen järjestyksenvalvojat taluttivat kaksikon pois paikalta.

21-vuotias Fanning julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään pyörtymisen jälkeen. Kuvassa nuori näyttelijätähti hymyilee ja näyttää kameralle peukaloa.

– Ups, pyörryin tänään Pradan 1950-luvun tanssimekossa, mutta kaikki on hyvin, Fanning kirjoitti julkaisuun, lisäten tunnisteen, jossa hän vihjasi hänen mekkonsa olleen liian tiukalla.

Fanning aloitti näyttelijänuransa vain kahden vuoden iässä, kun hän esitti siskonsa Dakotan esittämän roolihahmon nuorempaa versiota elokuvassa I Am Sam. Fanning esiintyy Angelina Jolien rinnalla syksyllä ilmestyvässä Maleficent-elokuvan jatko-osassa.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat