Entinen huippu-urheilija löydetty kuolleena polun varrelta – epäiltiin ex-tyttöystävänsä murhaamisesta

Entinen baseball-ammattilainen Charles Haeger, 37, on löytynyt kuolleena polun varrelta Grand Canyonilla Yhdysvalloissa, uutistoimisto AP kertoo.

Lauantaina kuolleena löydetyn Haegerin epäillään ampuneen itsensä. Poliisi kertoi, että yhdysvaltalaisella oli havaittu itse aiheutettu ampumahaava.

Haegeria epäiltiin entisen tyttöystävänsä murhaamisesta tämän kotona viime perjantaina. Uhrin huonekaveri oli kuullut aseen laukauksia palatessaan asunnolle, ja pian tämän jälkeen Haeger oli poistunut 34-vuotiaan ex-tyttöystävänsä makuuhuoneesta käsiaseen kanssa.

Haeger oli tämän jälkeen osoittanut huonekaveria aseella. Huonekaveri oli paennut asunnon perälle ja pyytänyt naapuriaan soittamaan poliisin paikalle. Haegerin entinen tyttöystävä oli löydetty tämän jälkeen kuolleena.

Haeger oli baseball-syöttäjä, joka pelasi 83 ottelua Pohjois-Amerikan huippusarjassa MLB-liigassa. Hän edusti MLB:ssä Chicago White Soxia, San Diego Padresia ja Los Angeles Dodgersia. Haeger ehti toimia myös syöttövalmentajana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja