Sergio Brown, 35, on kadonnut – ex-huipun äidistä hyytävä löytö

Amerikkalaisen jalkapallon entinen NFL-pelaaja Sergio Brown, 35, on kadonnut, kun taas hänen äitinsä on löydetty kuolleena. Asiasta uutisoivat muun muassa NBC ja New York Post.

Perhe ei ollut saanut viime viikolla yhteyttä Sergio Browniin ja hänen 73-vuotiaaseen äitiinsä Myrtle Browniin, minkä jälkeen kaksikko ilmoitettiin lauantaina kadonneeksi, Yhdysvaltojen Illinoisissa sijaitsevan Maywoodin poliisi kertoi.

Myrtle Brownin sisko Sheila Simmons kertoi WGN-TV:lle puhuneensa siskonsa kanssa viimeksi torstaina. Hänen mukaansa ei ollut normaalia, ettei Myrtle vastannut puheluihin tai tekstiviesteihin, mutta vaikka monet olivat yrittäneet ottaa häneen yhteyttä perjantaista lähtien, kukaan ei ollut siinä onnistunut.

Viranomaisten etsiessä kaksikkoa päädyttiin karmaisevaan löytöön: Myrtle Brown löydettiin kuolleena kotinsa takaa puron läheltä. Hänen epäillään kuolleen henkirikoksen seurauksena, pahoinpitelyssä tulleisiin useisiin vammoihin.

Amerikkalaisen jalkapallon ykkösliigassa NFL:ssä 94 ottelua vuosina 2010–16 pelannut, Maywoodista kotoisin oleva yhdysvaltalainen Sergio Brown on edelleen kateissa. 

Hänen veljensä Nick Brown kehotti Facebook-viestissä veljeään tulemaan kotiin.

– Haluan hänen tietävän, että rakastan sinua. Ole kiltti ja tule kotiin, Nick Brown kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat