Mainos

Elinkautinen vankeus uhkaa entistä urheilutähteä – syytetään hirvittävästä teosta

Entistä amerikkalaisen jalkapallon NFL-tähteä Brandon Browneria syytetään murhan yrityksestä ja kolmesta muusta törkeästä rikoksesta. Välikohtauksen epäillään tapahtuneen sunnuntaina Kalifornian La Vernessä, kertoo uutistoimisto Reuters.

Browneria syytetään murhan yrityksen ohella kahdesta murtovarkausrikoksesta ja vapaudenriistosta. Lisäksi hänen epäillään syyllistyneen kahteen lapsen kaltoinkohtelurikokseen.

La Vernen poliisi sai sunnuntaina puhelun, että mies yrittäisi murtautua kotiin ikkunan kautta. Asunnosta soittaneen naisen mukaan kyse oli Brownerista. Soittanut nainen oli kertonut yrittäneensä paeta, mutta Browner oli fyysisesti pakottanut hänet takaisin asuntoonsa.

Poliisiraportin mukaan Browner vahingoitti naista fyysisesti ja uhkasi tappaa hänet. Browner oli paennut tapahtumapaikalta ennen poliisin saapumista, ja hän oli myös epäillysti ryövännyt uhrilta 20 000 dollarin (17 000 euroa) arvoisen Rolex-kellon.

Browner oli pidätetty sunnuntai-iltapäivänä. Takuusummaksi asetettiin TMZ:n mukaan 10 miljoonaa dollaria.

Mikäli Browner todetaan syylliseksi, häntä uhkaa Reutersin mukaan elinkautinen vankeusrangaistus.

Aiempia pidätyksiä

Viimeisten kahden vuoden aikana Browner on aiemmin pidätetty epäiltynä perheväkivallasta, lapsen kaltoinkohtelusta ja kokaiinin hallussapidosta.

Browner, 33, pelasi NFL:ssä viisi kautta ja voitti Super Bowl -mestaruudet Seattlessa 2013 ja New Englandissa 2014. Hänet valittiin NFL-liigan tähdistöotteluun Pro Bowliin vuonna 2011.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.