2-vuotias poika laittoi aseen suuhunsa ja veti liipaisimesta – luuli narkomaaniäitinsä pinkkiä pistoolia leluksi

Yhdysvaltalainen Melissa Adamson on saanut 24 vuoden vankeustuomion lapsensa törkeästä laiminlyönnistä, kertovat useat tiedotusvälineet. Metamfetamiiniin addiktoituneen 33-vuotiaan Adamsonin 2-vuotias poika ampui itsensä vahingossa hengiltä, koska oli luullut vaaleanpunaista pistoolia leluaseeksi.

Tapaus sattui Colorado Springsissä viime lokakuussa. Colorado Springs Gazetten mukaan naisella oli hallussaan ladattu ase sen takia, että hän odotti vierailua huumediileriltään.

Naisen kerrotaan olleen niin voimakkaasti huumausaineen vaikutuksen alaisena, ettei hän tajunnut poikansa leikkivän vaarallisella aseella.

Poika ampui itseään suuhun

Adamson itse kertoo jättäneensä aseen työhuoneeseensa ja menneensä autotalliin soittamaan sisarelleen. Tällä välin hän havahtui järkyttävään pamaukseen: Lokhi-poika oli ampunut kuolettavan laukauksen. Hänen pelastamisekseen ei ollut mitään tehtävissä.

Poika oli ampunut itseään suuhun Ruger-aseella. People-lehden mukaan Lokhi oli luullut sitä vesiaseeksi, ja hänellä oli usein tapana suihkuttaa suuhunsa vesiaseesta vettä. 

Naisen kotoa löytyi aseen lisäksi myös huumausaineita, kirves sekä leluaseita. Colorado Springs Gazette kertoo, että Adamson on myöntänyt syyllistyneensä laiminlyöntiin ja hän tunnustaa myös antaneensa lapsilleen marihuanaa.

Adamsonin asianajaja on yrittänyt auttaa päämiestään syyttämällä lapsen Chicagossa asuvaa isää.  

Lue myös:

    Uusimmat