Entinen aviomies on Hannele Laurin paras ystävä

Hannele Laurin kesään kuuluu pääasiassa töitä. Näyttelijä ei ole ehtinyt rauhoittua auringon lämmössä, sillä lukuisat projektit pitävät naisen kiireisenä. Hannele kiittelee entistä aviomiestään Teemu Rinnettä avusta normaalin elämän pyörittämisessä.

Pirkko Saision kanssa kuvattava televisiosarja on yksi projekteista, jotka pitävät Hannele Laurin koko kesän kiireisenä. Kahden koiran yksinhuoltaja kiittelee äitinsä lisäksi entistä aviomiestään Teemu Rinnettä avusta rutiinien pyörityksessä.

– Kuvaukset kestävät pitkään, mutta en voi jättää koiria koko päiväksi yksin kotiin. Ne ovat pikkulapsiani, joiden täytyy saada juoksennella omalla pihalla. Onneksi äitini lisäksi Teemu on auttanut niiden hoidossa.

Vuonna 2000 avioitunut pari oli avioliitossa kaksi vuotta. Entinen pariskunta tulee edelleen erinomaisesti toimeen keskenään.

– Ystävämme ihmettelevät, kuinka olemme voineet pysyä näin hyvissä väleissä Teemun kanssa, mutta meille tämä on luonnollista.

– Kuinka moni voi sanoa, että käy vuokraamassa elokuvan entisen kumppaninsa kanssa ja viettää iltaa yhdessä? Välillämme ei ole mitään seksuaalista, ja Teemu on kuin veli minulle, Hannele kertoo.

Näyttelijä lisää, että kenties samankaltainen luonne oli syynä parin eroon.

– Olemme molemmat rapuja horoskoopiltamme, ja meidän olisi pitänyt tajuta ennen avioliittoa, että olemme vain hyviä ystäviä, nainen tuumailee.

"En ole miehen puutteessa"

Kiireiden vuoksi näyttelijällä ei ole ollut aikaa deittailuun, ja hän kertoo, ettei ole koko ajan etsimässä rakkautta rinnalleen. Tällä hetkellä nainen on onnellinen yksin.

– Tarjouksia on kyllä tullut, mutta mitään varteenotettavaa ei ole kävellyt vastaan, Hannele myöntää ja lisää pitävänsä kuitenkin silmät mahdollisuuksille avoinna.

Ihannemiehekseen Hannele kuvailee suunnilleen samanikäisen miehen, tai hieman nuoremman, josta ehdottomasti täytyy löytyä myös rokkia.

– Vanhempi kaavoihin kangistunut mies ei ole yhtään minun tyyppini. Miehessä täytyy olla hiukan lapsenmielisyyttä, sillä esimerkiksi minä en voisi tehdä työtäni, jos ottaisin kaiken aina aivan tosissaan, Hannele naurahtaa.

Studio55/Jonna Jauhiainen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja