Ensitreffit-Tanja luottavaisena suhteesta: ”Meillä on koko loppuelämä aikaa”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toiseksi viimeisessä jaksossa seurattiin parien elämää ennen lopullista, tärkeää päätöstä avioliiton tulevaisuudesta.

Tanjan ja Ronin suhteessa on kauden aikana nähty niin ylä- kuin alamäkiäkin. Takuilta ei ole vältytty, kun nuori pari on totutellut elämään yhdessä.

Mikael Saarisen vastaanotolla parisuhde sai kuitenkin uuden suunnan, ja parin välinen kommunikaatio parani. Samalla myös parin välinen läheisyys lähti uudenlaiseen nousuun.

– Halusin antaa Ronille aikaa, ja ajattelin, etten painosta Ronia läheisyyteen, vaan odotan, että hän itse lähestyy minua, kun hänestä hyvälle tuntuu, Tanja kertoo.

– Roni sanoi myös, että häntä ahdistaa, kun puhun tunteistani, ja päätin olla hillitympi siinäkin asiassa. Olin kuitenkin tehnyt omat tunteeni selväksi ja kertonut, mitä itse haluan, hän jatkaa.

"Halailimme ja pussailimme sohvalla"

Läheisyyttä alkoikin Tanjan mukaan olla yhä enemmän.  

– Halailimme ja pussailimme sohvalla, ja Roni kaappasi minun jalat syliin ja silitteli minua. Aamuisin annoimme toisillemme aina pusun, kun Roni lähti töihin, Tanja kertoo.

Läheisyyden lisääntymisen myötä myös Tanjan toiveet suhteen tulevaisuudesta olivat korkeammalla.

– Huomasin, että uskalsin itsekin enemmän lähestyä ja kosketella Ronia, kun aloin luottaa tulevaisuuteen. Ajattelin, että meillä ei ole mikään kiire mihinkään ja meillä on koko loppuelämä aikaa.

– Ajattelin, että kameroiden sammuminen ei vielä tarkoita yhtään mitään, vaan voimme sen jälkeen vielä jatkaa tutustumista. 

Katso videolta, kuinka sujui Tanjan ja Ronin crossfit-treeni! 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjakso 3.11. AVAlla!

Lue myös:

    Uusimmat