Mainos

Ensitreffit -Tanja aviohaasteista: Tuntui, että minut leimattiin pirttihirmuksi

Psykoterapeutti Mikael Saarisen tapaaminen käänsi suunnan Tanjan ja Ronin suhteessa. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannessa jaksossa parit vierailivat Mikael Saarisen vastaanotolla. Mikaelin luona parit näkivät lyhyitä pätkiä avioliitonsa ajalta ja pääsivät arvioimaan omaa käytöstään yhdessä Mikaelin kanssa.

Ylä- ja alamäkiä läpikäyneiden Tanjan ja Ronin silmät avautuivat Mikaelin vastaanotolla, ja pari sai konkreettisia vinkkejä ahdinkonsa selvittämiseen.

– Mikaelin luona suunta muuttui, ja minulla oli tosi hyvä mieli tapaamisen jälkeen. Tuntui hyvältä, kun Roni sanoi Mikaelin luona, että hänkään ei ole aina kaikessa toiminut oikein. Minulla oli aiemmin ollut sellainen olo, että minua syytettiin aina kaikesta, Tanja toteaa.

– Aiemmin tuntui, että Roni oli leimannut minut pirttihirmuksi, ja se teki minusta entistä kärkkäämmän, ja suojelin itseäni tietynlaisella kuorella. Se sai minut sanomaan asioista pahasti, vaikka en normaalitilanteessa olisi sanonut niin, hän jatkaa.

Mikaelin luona parin erilaiset persoonallisuudet konkretisoituivat, ja he saivat ohjeita toistensa erilaisten luonteiden huomioonottamisessa.

– Olen sellainen, että puhun nopeasti ja kovaa, eteenkin, jos innostun. Roni taas on hirveän rauhallinen ja hän selittää asioita hitaasti. Selitin Ronille luonnettani ja sitä, etten tarkoita mitään pahaa, vaikka sanonkin jotain voimakkaasti.

Mikaelin tapaamisen jälkeen Tanja kiinnittikin entistä enemmän huomiota ulosantiinsa.  

– Sen jälkeen meillä olikin Ronin kanssa aivan erilaista, ei ollut mitään riitaa tai sanaharkkaa, vaimo kertoo.

Katso videolta Tanjan ja Ronin vierailu Mikael Saarisen luona! 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.