Ensitreffit-Riian puhelimesta löytyi deittisovellus Tinder – Töllötuomarit: "Aleksi loukkaantui täysin syystä"

Ensitreffit-Riian puhelimesta löytyi Tinder - Töllötuomarit: "Aleksi loukkaantui ihan syystä" 12:52
Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen pohtivat tänään, mitä tehdä, jos toisen puhelimesta löytyy deittisovellus ja mistä moinen tilanne johtuu.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa konfliktit Riian ja Aleksin välillä jatkuvat, kun Aleksi löytää Riian puhelimesta Tinderin. Töllötuomarit kertovat oman mielipiteensä tapauksesta ja paljastavat, miten Riia selittää tapahtumien taustat. Samalla selviää, mitä tuotanto sanoo deittisovellusten käytöstä ohjelman kuvausten aikana.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet helsinkiläinen Riia, 30, ja oululainen Aleksi, 26, ajautuivat tiistain jaksossa uuteen kriisiin.

Pariskunta on kärsinyt jo aiemmin väärinymmärryksista, vahvoista omakohtaisista tulkinnoista ja puolin ja toisin loukatuksi tulemisesta. Uusin kriisi koskee deittisovellus Tinderiä, jonka Aleksi löytää Riian puhelimesta parin oltua naimisissa noin kolme viikkoa. 

– Vähän sellainen kylmä rätti kasvoille -fiilis, Aleksi kuvaili tuntemuksiaan.

– Yritin siinä Riialle sanoa, että tämä oli loukkaavaa.

Töllötuomarit eli MTV Uutisten toimittajat Katja Lintunen ja Katri Utula paljastavat, miten Riia selittää Tinder-applikaation olemassaoloa seuraavan viikon jaksossa. 

Töllötuomarit ottavat myös kantaa Aleksin kokemiin tuntemuksiin, kun Aleksi kertoo rehellisesti tunteneensa olonsa hyvin loukatuksi.

Ymmärrän Aleksia ihan täysin. Eihän se Tinder-sovellus jää toisen puhelimeen, ellei kyseinen henkilö itse päätä, että se pysyy siellä, Utula sanoo.

Tinder olisi pitänyt poistaa etenkin, kun olet tällaisessa ohjelmassa. Mitä hittoa se Tinder siellä puhelimessa tekee? Se on yksi napin painallus ja se on poissa, Lintunen jatkaa.

Töllötuomarit pohtivat, että jos sovellus pysyy puhelimessa, se voi tarkoittaa ainoastaan yhtä asiaa.

Silloin ei voi olla vielä täysin sitoutunut toiseen ihmiseen, Utula sanoo.

Tuntuu siltä, että Riia ei ole täysillä mukana tässä ohjelmassa, Lintunen jatkaa.

Lintunen kyseenalaistaa myös sitä, miksi Aleksi ylipäätään meni katsomaan Riian puhelinta.

Riia puolestaan suhtautui koko Tinder-saagaan selvästi Aleksia kevyemmin. 

Katso Töllötuomareiden Ensitreffit-osuus yllä olevalta videolta. Siitä selviää, mitä mieltä Riia ja tuotanto ovat tilanteesta!

Töllötuomarit-jakson aiheina ovat lisäksi Masked Singer Suomi -hahmojen ennalta-arvattavuus, Tanssii tähtien kanssa -treenimäärien järjettömyys, Aku Hirviniemen ympärillä vellova kohu sekä Amazing Race Suomi -ohjelman dramaattinen jakso, josta putosi koko syksyn ilahduttavin tv-kaksikko.

Katso koko jakso tästä:

Ahdistelukohu vei Aku Hirviniemeltä työt – Töllötuomarit kertaavat uusimmat käänteet 23:37

Töllötuomareiden uusi jakso julkaistaan MTV Katsomossa aina tiistaisin klo 21.50, ja jakso nähdään myös Huomenta Suomessa keskiviikkona klo 9 jälkeen.

 

Lue myös:

    Uusimmat