Mainos

Ensitreffit-Pia: Naimisiinmeno ei ollut Jussille niin iso juttu kuin minulle

Kipinän puutteen kanssa kamppaillut, Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Jussin kanssa avioitunut Pia oli valmis odottelemaan rakkauden syttymistä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Pia ja Jussi ovat viiden yhdessä vietetyn viikon aikana kamppailleet monenlaisten tunnelmien kanssa, kun alun ihastus on vaihtunut laimeampiin tunteisiin.

Negatiiviset tunnelmat vaivasivat erityisesti Piaa, josta alkoi pikkuhiljaa tuntua, ettei Jussi ollut täysillä mukana suhteessa.

– Minulle tuli sellainen olo, että Jussi oli luovuttanut, Pia kertoo.

– Ei hän myöntänyt luovuttaneensa, vaan ilmoitti kyllä haluavansa katsoa jutun loppuun saakka. Itselleni tuli kuitenkin sellainen olo, että ehkä hän oli omassa päässään jo päättänyt, ettei suhteesta tulisi mitään, nainen miettii.

”Kun sanoin tahdon, tarkoitin siitä aidosti”

Pia itse kertoo ottaneensa naimisiinmenon tosissaan.

– Kun sanoin tahdon, tarkoitin siitä aidosti ja halusin saada homman toimimaan pidemmän päälle. Vaikka kipinää ei ollutkaan siinä määrin kuin olisin toivonut, ajattelin, että ehkä se syttyisi myöhemmin ajan kanssa.

Juuri kipinän puute vaivasikin paria, eikä yhteiselo parin mielestä täyttänyt rakastuneen avioparin kriteereitä.

– Luulen, että Jussi koki vieläkin vahvemmin sen, että kipinää ei ollut tarpeeksi, jotta olisimme voineet elää avioparina. Meillä ei ollut sellaista rakkaudentunnetta, joka kuuluu avioliittoon, Pia miettii..

– Tilanne oli se, että suurta roihua ja kipinää ei ollut tarpeeksi, ja ymmärrän Jussin ajattelutavan. Hän oli kuitenkin ollut naimisissa ennenkin, ja ehkä naimisiinmeno ei ollut hänelle niin iso juttu kuin mitä se oli minulle, nainen analysoi.

Pia myöntää parin kuitenkin olleen samoilla linjoilla kipinän puuttumisen suhteen.  

– Jotain sellaista, mitä molemmat odottivat syttyvän, ei syttynyt. Mutta viihdyin kyllä Jussin seurassa, ja sen vuoksi ajattelinkin, että ehkä kipinä tulisi ajan kanssa. Meillä oli tosi hauskaa keskenemme, ja halusin uskoa siihen, että kyllä tämä tästä ajan kanssa.

– Mutta kun toinen oli enemmän epäileväinen, että tuleekohan tästä nyt kuitenkaan mitään, niin siinä on vaikea yksin pitää yllä uskoa. 

Katso viimeisin Ensitreffit alttarilla -jakso!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.