Mainos

Ensitreffit-pari paljastaa: Kameroiden sammuttua intohimomme lisääntyi

Ensitreffit alttarilla -kolmannen kauden todellinen yllättäjäpari Milla ja Kimmo elävät nyt onnellista arkea yhteisessä kodissaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman yllättäjäparin Millan ja Kimmon rakkaustarina sai aivan uudenlaisen käänteen kameroiden sammuttua. Heidän suhteensa on syventynyt entisestään, mikä on lisännyt myös intohimoa sydänkäpysten välillä. 

– Kameroiden sammuttua suhteemme on kehittynyt parempaan suuntaan. Olemme saaneet tutustua kaikessa rauhassa toisiimme. Se on lisännyt myös intohimoa suhteessamme. Se tunne vahvistuu päivä päivältä. En ainakaan itse ole sellainen, että haluaisin osoittaa hellyyttä kuvausryhmän edessä, Milla nuarahtaa.

– Ohjelman tekeminen ja täysin uuteen ihmiseen tutustuminen on aika paineistettu yhtälö. Kuvausten jälkeen arkemme oli paljon vapautuneempaa, kun ei enää tarvinnut mennä tiettyjen aikataulujen mukaan, Kimmo komppaa.

Pariskunta on remontoinut yhteistä asuntoaan. He laittoivat kokonaan uusiksi Kimmon surullisen kuuluisan kylpyhuoneen. 

– Olemme remontoineet kylppäriämme nyt loppukesästä asti. Sitä ei enää tunnista samaksi. Laitoimme kaikki uusiksi, mitään ei jäänyt vanhasta jäljelle, Kimmo sanoo.

– Tulevaisuutemme näyttää hyvältä. Asumme saman katon alla Kimmon asunnossa. Minä laitoin oman asuntoni vuokralle. Kesällä olimme Kroatiassa yhteisellä matkalla, Milla kertoo. 

Hän opiskelee parhaillaan Kööpenhaminassa lentoemännäksi. Kuukauden mittaisen koulutuksen jälkeen hän aloittaa työt unelma-ammatissaan. 

– Lopetin entiset työt ja lähden marraskuun ajaksi Kööpenhaminaan opiskelemaan. Opintojen jälkeen pääsen tekemään lentoemännän töitä. Olen todella onnellinen, sillä olen jo pitkään halunnut tätä, Milla kertoo. 

– Olen ylpeä ja onnellinen Millan puolesta, vaikka ikävä häntä tuleekin. Onneksi koulutus on vain kuukauden mittainen, Kimmo sanoo. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA -jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.