Mainos

Ensitreffit-Miia julkaisi pilkahduksen miehestään: Hän on joka naisen unelma

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Miia ei peittele enää uutta onneaan.

Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Miia on löytänyt uuden onnen avioeron jälkeen. Ohjelman ensimmäisellä kaudella Miia avioitui Ollin kanssa, mutta pari päätyi lopulta eroamaan.

Sittemmin Miia on viilettänyt sinkkuna ja kertonut blogissaan muun muassa Tinder-treffeistään. Sellaisen deittailun aika on nyt kuitenkin ohi, sillä Miia kertoi MTV.fille tiistaina olevansa onnellisesti parisuhteessa.

– Olen onnellinen ja vahvistan parisuhteemme. Yhteenmuutto ei ole vielä ajankohtainen, Miia kuvaili.

Merkkejä Miian uudesta onnesta saatiin jo hänen Snapchat-sovelluksessa esittelemien ruusukimppujen kautta. Nyt Miia on kertonut ”ruusumiehestä” myös blogissaan.

Tuoreimmassa tekstissään Miia kertoo vapaapäivästään, johon kuului kaverin tapaamisen lisäksi myös laatuaikaa uuden kumppanin kanssa. Miia kirjoittaakin uuden parisuhteen olevan tällä hetkellä yksi tärkeimmistä asioista hänen elämässään sekä myös syy viime aikojen ”kiireille”.

– Sen voin kertoa, että hän on hyvin huomaavainen, reipas, iloinen ja komea. Voisinko sanoa, että joka naisen unelma! Ainakin omasta mielestäni. Olen onnentyttö! Kokkailimme kyseisenä vapaapäivänä yhdessä ja juttelimme tuntikausia. Hänen kanssaan aika lentää kuin siivillä. Voisiko parempaa vapaapäivän lopetusta ollakaan?

Aiemmin televisiosarjassa naimisiin mennyt Miia aikoo tällä kertaa pitää parisuhteensa yksityisenä. Tuoreessa blogitekstissä hän on julkaissut kuvan pariskunnan yhteisestä vapaapäivästä, mutta pääsemme ihailemaan ainoastaan ylistetyn ”Ruusumiehen” selkäpuolta.

– En tule julkaisemaan hänestä tunnistettavia kuvia, koska haluan pitää tämän parisuhteen yksityisenä. Tulette kuulemaan kuitenkin hänestä silloin tällöin, koska hän on nykyään osa elämääni, Miia kirjoittaa.

Lue Miian kirjoitus kuvineen ja kokonaisuudessaan täältä.

Katso aiempien kausien tunnelmia Ellinooran musiikkivideolta:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmas kausi starttaa AVAlla 6.9.2016.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.