Ensitreffit-pari Lari ja Niina ovat hyödyntäneet pariterapiaa lapsiarjessa: "Iso apu siinä kohtaa, kun on rankkaa"

Ensitreffit-pari Lari ja Niina ovat hyödyntäneet pariterapiaa lapsiarjessa: "Iso apua siinä kohtaa, kun on rankkaa" 2:24
Ensitreffit-pariskunta Lari ja Niina kertovat, että ovat saaneet ison avun terapiapalveluista esikoisensa synnyttyä.

Ensitreffit alttarilla -pariskunta Niina ja Lari kertoivat Viiden jälkeen -ohjelmassa, että ovat hyödyntäneet pikkulapsiarjessa parisuhdeterapiaa. 

Lari ja Niina menivät naimisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa vuonna 2021. Marraskuussa 2022 heille syntyi Karoliina-tytär.

Pariskunta kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, että ovat rohkeasti hyödyntäneet Väestöliiton pariskunnille tarjoamia terapiapalveluita heidän esikoisensa synnyttyä. 

– Suuri kiitos heille. Me ehdottomasti kannustamme ja suosittelemme käyttämään näitä palveluita. Niistä on iso apu siinä kohtaa, kun on rankkaa ja pieni lapsi siinä mukana, Lari sanoo. 

Videolla pariskunta muistelee tunnelmiaan sen jälkeen, kun he olivat tavanneet toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla. Heidän suhteensa on edennyt pikavauhtia häiden jälkeen. He muuttivat yhteen jo ohjelman kuvaamisen aikana. 

– Tässä käydään kyllä pikakelauksella häiden jälkeen kaikki vaiheet ja kaikki vaiheet kyllä käydään läpi, Niina kertoo. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi kausi starttaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 10.10. Sarjan 10-vuotisjuhlakaudella teemana on toisen ja itsensä huomioiminen uudessa elämäntilanteessa. 

Ensimmäistä kertaa suomalaisen version historiassa osallistujat eivät saa mitään vinkkiä toisistaan ennen alttarilla astelemista, joten luvassa on entistäkin kutkuttavampia ensihetkiä alttarilla

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 10.10. klo 21 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat