Ensitreffit-pari laittoi asuntonsa myyntiin – tältä heidän omalla pihalla varustettu kaksio näyttää: "Talossa on ollut rakkauden taikaa"

Ensitreffit-pari Niina ja Lari viettävät ensimmäistä joulua perheenä – kertovat, miten vauva-arki on sujunut 3:50
Ensitreffit-pari Lari ja Niina kertoivat vauva-arjesta MTV Uutisille vuonna 2022.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa toisensa vuonna 2021 tavanneet Lari Köymäri ja Niina Pitkänen ovat laittaneet yhteisen asuntonsa myyntiin.  

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 8. kaudella avioituneet ja rakastuneet Niina Pitkänen ja Lari Köymäri ovat laittaneet yhteisen asuntonsa myyntiin. Pariskunta sai esikoisensa marraskuussa 2022. 

Köymäri ja Pitkänen kertoivat Instagramissa noin viikko sitten, että aikovat laittaa kotinsa myyntiin. 

Nyt asunnon myynti-ilmoitus löytyy Oikotieltä. Köymäri on myös julkaissut myynti-ilmoituksen kuvat omalla Instagram-tilillään. 

Joskus elämässä on sellaista, että pitää mennä uuteen suuntaan ja me olemme nyt loppukesästä muuttamassa uuteen asuntoon, emme kovin kauas. Tätä varten olemme laittamassa asuntoa myyntiin, Köymäri kertoo. 

Saimme asunnon myynti-ilmoituksen tehtyä Oikotielle. Mikäli oma takapiha keskellä Helsinkiä kiinnostaa, niin nyt siihen on ainutlaatuinen mahdollisuus, Köymäri kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä. 

Pariskunnan kaksio sijaitsee Helsingin Sörnäisistä, ja velaton myyntihinta asunnolle on 380 000 euroa. Myynti-ilmoituksesta käy ilmi, että asuntoa myy Kyömäri itse. 

Myynti-ilmoituksessa kerrotaan, että asunnossa on oma aidattu takapiha, lasitettu terassi ja asukkaille tarkoitettu taloyhtiön suljettu sisäpiha. Asunnon toiselta puolelta voi keittiön ranskalaiselta parvekkeelta tähystellä Katri Valan puiston suuntaan.

Tässä asunnossa on oikein kiva asua pariskuntana tai yksin, sillä se on oikein tilava ja avara. Talossa on myös ollut hieman rakkauden taikaa, sillä moni on joutunut vaihtamaan isompaan asuntoon perheenlisäyksen myötä. Myös vanhemmat naapurit ovat viihtyneet pitkään taloyhtiössä, mikä kertoo paikan suosiosta, Köymäri kertoo Instagram-julkaisussaan.

Ensitreffit alttarilla alkaa myöhemmin syksyllä MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat