Ensitreffit-morsian pohtii yllätyksenä tulleen eron syitä: "Olen jälkikäteen alkanut huomata varoitusmerkkejä"

40:42
Renen jättämä Tilda purkaa sydäntään muille ohjelman osallistujille. Yhtäkkiä hän tajuaa, mikä on voinut vaikuttaa yllättävään eroon. Katso video!

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa nähtiin Renen ja Tildan välillä yllättävä välirikko. Tilda joutuu vain arvailemaan Renen lähdön syitä. 

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma on saanut uuden version, kun Ensitreffit alttarilla 2.0 -uutuusreality on pyörähtänyt käyntiin MTV Katsomossa

Helsinkiläiset Tilda ja Rene olivat juuri saaneet parisuhteeseensa kaivattua kipinää, kun jotakin yllättävää tapahtui. Pariskunta oli viettämässä yhteistä treffipäivää, jonka päätteeksi Rene pakkasi laukkunsa ja jätti Tildan yksin pariskunnan yhteiseen kotiin. 

– Hän vaan sanoi, että hänestä tuntuu, että hän on siinä rajalla, että hän ei kohta pysty olemaan minun kanssani samassa huoneessa, Tilda kertoi. 

Uusimmassa jaksossa Tilda yrittää pohtia eron syitä itsekseen, sillä hän ei ole päässyt juttelemaan Renen kanssa asiasta. 

– Olen nyt jälkikäteen alkanut huomaamaan sellaisia pieniä varoitusmerkkejä, joita en osannut tajuta silloin. Tajusin yhtäkkiä tänään, että eihän hän koskaan tuonut sinne asunnolle kuin yhden kassillisen tavaraa. Ehkä hän on halunnut koko ajan pitää avoinna sen mahdollisuuden, että hän voi vain lähteä, Tilda pohtii. 

Tilda viettää iltaa muiden ohjelman osallistujien kanssa ja tajuaa yhtäkkiä jotakin.

– Onkohan Rene ahdistunut siitä, että olen alusta asti pessyt kaikki pyykit, siivonnut ja siellä on ollut aina ruokaa jääkaapissa. Onkohan se voinut olla hänelle liikaa? Tilda pohtii. 

Katso videolta, kun Tilda pohtii mahdollisia eron syitä. Mitä mieltä muut ohjelman osallistuvat ovat Tildan ja Renen erosta? 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman sisarsarjassa asiantuntijoiden Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, jonka jälkeen he aloittavat yhdessäolon.

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja