Ensitreffit alttarilla -Miia hehkuttaa uutta rakastaan: Tiesin heti, että nyt tätä tyttöä viedään

Lentoemännän työt maskeerauskouluun vaihtanut Miia Ezen hehkuttaa blogissaan uutta rakkauttaan. Miia muistetaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta.

Omaa blogiaan pitävä Miia Ezen kertoo blogissaan elämänmuutoksestaan. Ensitreffit alttarilla -ohjelmastakin tuttu kaunotar on minittäin vaihtanut lentoemännän työn hetkeksi maskeerausopintoihin. Miian ajatuksia uran muutoksista voit lukea lisää MTV.fin haastattelusta.

Alanvaihdon lisäksi Miia on löytänyt uuden rakkauden elämäänsä. Hän kirjoittaa blogissaan, että tiesi heti, että tässä se nyt on. Miia nimittää uutta rakastaan "ruusumieheksi", sillä mies toi hänelle ruusuja heti ensimmäisillä treffeillä. 

– Olen elämäni aikana retkahtanut aivan älyttömän huuman valtaan vain kaksi kertaa, jos teini-iän ihastusta ei lasketa (se kesti vain kaksi viikkoa). Ensimmäinen ajatus, kun tapasin ruusumieheni meni kutakuinkin näin: "Nyt tätä tyttöä viedään!" Tiesin sen heti, Miia kirjoittaa. 

– Treffit olivat ravintolassa ja kun käväisin siellä vessassa laitoin ystävälleni viestin, että olen elämäni miehen kanssa treffeillä. Ja en voi uskoa, että tämä mies löysi minut Facebookista, Miia hehkuttaa.

Katso aiempien Ensitreffit-kausien tunnelmia Ellinooran musiikkivideolta:

Ohjelman uusi kausi alkaa tiistaina 6.9!

Tutustu ohjelman uusiin sinkkuihin täällä

ENSITREFFIT ALTTARILLA starttaa AVAlla 6.9.2016 klo 21.00!

Lue myös:

    Uusimmat