Ensitreffit-Matti esittelee vihdoin kotinsa vaimolleen – Miran reaktio yllättää: "Ajattelin, että se on sellainen pieni ja pimeä luukku"

Ensitreffit alttarilla -jaksossa pariskunnat aloittavat vihdoin yhteistä arkea. Mira pääsee vihdoin näkemään Matin asunnon Pirkkalassa. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman illan jaksossa avioparit pääsevät viettämään arkea yhdessä. Miran ja Matin vääntö asuinpaikasta alkoi jo hääpäivänä ja sama keskustelu jatkuu. Matti on juurtunut Tampereelle, Pirkkalaan ja Mira rakastaa kotiaan Järvenpäässä.

Matti on ollut salamyhkäinen asunnostaan ja antanut Miran ymmärtää, että se on perinteinen poikamiesboksi. Illan jaksossa Matti esittelee vihdoin kotinsa Miralle. 

– Olen välillä vähän häntä pelotellut, että se on sellainen 'man cave' ja välillä vähän pehmentänyt. Katsotaan, miten tämä menee, Matti tuumaa ennen vaimonsa saapumista.

Mira jännittää, millainen murju häntä odottaa, mutta yllättyykin positiivisesti näkemästään. 

– Huomasin heti Matin kämpästä sen, kuinka siistiä siellä oli eikä ollut ylimääräistä tavaraa. Kaikki oli omilla paikoillaan. Mattihan aluksi vähätteli asuntoaan. Ajattelin, että se on sellainen pieni ja pimeä luukku. Mutta tämä on kyllä sellainen paikka, missä voisin viihtyä, Mira kertoo positiivisesta yllätyksestä. 

– Ei kerrota vielä hänelle, että kyllähän minä olen sinne Järvenpäähänkin valmis lähtemään, mutta pidetään se meidän välisenä. Koitetaan saada hänet vielä kääntymään Pirkanmaalle, Matti sanoi kameroille. 

Ensitreffit alttarilla tiistaina klo 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat