Ensitreffit-sulhanen pimittää vaimoltaan tietoa: "Ei kerrota vielä hänelle, että..."

0:35
Videolla pari muistelee nuoruuttaan: "Me ollaan kyllä ihan eri kirjoista luettu seksivalistusta"

Ensitreffit alttarilla -jaksossa pariskunnat suuntaavat häämatkalle. Mira ja Matti jatkavat kiivasta keskusteluaan yhteisestä asuinpaikasta. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman illan jaksossa avioparit pääsevät tutustumaan toisiinsa häämatkalla. Miran ja Matin vääntö asuinpaikasta alkoi jo hääpäivänä ja sama keskustelu jatkuu häämatkalla. Matti on juurtunut Tampereelle, Pirkkalaan ja Mira rakastaa kotiaan Järvenpäässä.

Kumpikaan ei ole täysin valmis luopumaan omasta elinympäristöstään tai näin he ainakin antavat ymmärtää toisilleen. 

– Mä en ole mikään kaukosuhteilija. Pelkät viikonloput yhdessä on ehkä liian vähän itselleni. Vuoden päästä näkisin itseni jossain ihanassa ja kauniissa kodissa. Kyllä toivoisin, että siinä vaiheessa puhuttaisiin jo perheenlisäyksestä. Silloin olisi tärkeää, että olisi se turvallinen koti, Mira kertoo.

Matti pitää vaimonsa pinteessä eikä paljasta tälle, että olisi täysin valmis muuttamaan Järvenpäähänkin. Mies kertoo asiasta kameroille vaimonsa selän takana. 

– Ei kerrota vielä hänelle, että kyllähän minä olen sinne Järvenpäähänkin valmis lähtemään, mutta pidetään se meidän välisenä. Koitetaan saada hänet vielä kääntymään Pirkanmaalle, Matti sanoo kameroille. 

Ensitreffit alttarilla tiistaina klo 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja