Ensitreffit-sulhanen painostaa vaimoaan vaihtamaan asuinkaupunkia – vaimolta suora vastaus: "En halua keskustella asiasta vielä"

Ensitreffit-sulhanen jännitti kohtaamista – ei meinannut nähdä morsianta hikipisaroiden alta: ”Olin ihan valmis sanomaan Tahdon” 3:59
Videolla Mira ja Matti kertovat ensikohtaamisestaan MTV Uutisten haastattelussa.

Ensitreffit alttarilla -jaksossa pariskunnat tutustuvat toistensa asuntoihin ennen kuin he suuntaavat häämatkalle.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa avioparit pääsevät tutustumaan toistensa asuntoihin. Miran ja Matin vääntö asuinpaikasta alkoi jo hääpäivänä ja sama keskustelu jatkuu hääyön jälkeisenä päivänäkin. 

Matti on juurtunut Tampereelle, Pirkkalaan ja Mira rakastaa kotiaan Järvenpäässä. Jaksossa nähdään, kun Mira tuo Matin käymään luonaan. Mira esittelee asuntonsa ja kertoo, että hänellä olisi suunnitelmissa rakentaa grillipaikka pihalleen kesän aikana.

– Sinähän lupasit rakentaa sen, Mira heittää.

– Mehän ollaan koko kesä Pirkkalassa, että se voi olla vähän haastavaa, Matti piikittelee. 

Hän heittää Miralle myös, että tämä saa pian sisustaa täysin uuden kodin Pirkanmaalla. 

Matti kertoo kameroille, että keskustelu asuinpaikkakunnasta on käynyt kiivaana ja molemmat tuntuvat olevan tykästyneitä omiin asuinalueihinsa.

– Ymmärtääkseni avioliitto on täynnä kompromisseja ja johonkin sellaiseen se varmaan täytyy sitten vääntäytyä, Matti pohtii kameralle. 

– Minä en jotenkin halua siitä asumiskuviosta vielä keskustella. Haluan nyt ihan rauhassa ensin tutustua, Mira kertoo kameroille.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat