Ensitreffit-sulhanen painostaa vaimoaan vaihtamaan asuinkaupunkia – vaimolta suora vastaus: "En halua keskustella asiasta vielä"

3:59
Videolla Mira ja Matti kertovat ensikohtaamisestaan MTV Uutisten haastattelussa.

Ensitreffit alttarilla -jaksossa pariskunnat tutustuvat toistensa asuntoihin ennen kuin he suuntaavat häämatkalle.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavassa jaksossa avioparit pääsevät tutustumaan toistensa asuntoihin. Miran ja Matin vääntö asuinpaikasta alkoi jo hääpäivänä ja sama keskustelu jatkuu hääyön jälkeisenä päivänäkin. 

Matti on juurtunut Tampereelle, Pirkkalaaan ja Mira rakastaa kotiaan Järvenpäässä. Jaksossa nähdään, kun Mira tuo Matin käymään luonaan. Mira esittelee asuntonsa ja kertoo, että hänellä olisi suunnitelmissa rakentaa grillipaikka pihalleen kesän aikana.

– Sinähän lupasit rakentaa sen, Mira heittää.

– Mehän ollaan koko kesä Pirkkalassa, että se voi olla vähän haastavaa, Matti piikittelee. 

Hän heittää Miralle myös, että tämä saa pian sisustaa täysin uuden kodin Pirkanmaalla. 

Matti kertoo kameroille, että keskustelu asuinpaikkakunnasta on käynyt kiivaana ja molemmat tuntuvat olevan tykästyneitä omiin asuinalueihinsa.

– Ymmärtääkseni avioliitto on täynnä kompromisseja ja johonkin sellaiseen se varmaan täytyy sitten vääntäytyä, Matti pohtii kameralle. 

– Minä en jotenkin halua siitä asumiskuviosta vielä keskustella. Haluan nyt ihan rauhassa ensin tutustua, Mira kertoo kameroille.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja