Mainos

Asiantuntija Ensitreffit-parin dramaattisesta erosta: ”Harmittaa, että emme voineet auttaa”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa häitään tanssineet Mari ja Petri erosivat noin kuukauden yhdessäolon jälkeen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitseman puolison vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen tarinansa alttarilta.

Sarjan käynnissä olevalla neljännellä kaudella naimisiin menneet Mari ja Petri eivät löytäneet onnea ohjelmasta. Pari kertoi tiistaina 17. lokakuuta esitetyssä jaksossa, että he ovat päättäneet erota.

Ohjelman asiantuntija Jason Lepojärvi kommentoi kaksikon päätöstä Twitterissä. Lepojärvi kokee, että asiantuntijatiimi epäonnistui parin suhteen.

– Molemmilla on intohimoja, joita toivoin toisen hyväksyvän ja arvostavan, harmittaa, että emme voineet auttaa. We failed, Lepojärvi toteaa. 

Marin ja Petrin eropäätökseen vaikuttivat muun muassa erilaiset elämäntavat. Liikunnasta ja terveydestä intohimoisesti ja kurinalaisesti ajatteleva Petri ja spontaanimpi Mari olivat jatkuvasti törmäyskurssilla erilaisten rytmiensä vuoksi. 

– Tiesimme erosta suhteessa liikuntaan. Myönnän, etten nähnyt ennakolta, että siitä tulisi kohtalokas kompastuskivi, Lepojärvi kommentoi. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.