Mainos

Ensitreffit alttarilla -parit avoimina – yllätyksiä itsessä ja puolisossa häämatkalla

Ensitreffrit alttarilla -pariskunnat lähtivät häämatkalle tunnettuaan toisensa vain päiviä. Ulkomaille suuntautuneet reissut paljastivatkin yllättäviä puolia sekä itsestä, että toisesta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannella tuotantokaudella avioituneet Tiina ja Samuel suuntasivat häämatkalla Varsovaan. Pariskunta nautti sekä toistensa seurasta, että kuohuviinistä. Yllätyksiäkin riitti.

Tiina ilahtui enemmän kuin ikihyviksi saadessaan iloisen värisen ilmapallon, ja muutenkin pariskunnalla oli hymy herkässä. Yksi asia silti yllätti Tiinan.

– Toisen tavat eivät niinkään yllättäneet. Enemmän minua yllättivät omat tavat ja se, miten pinttynyt olen niihin. Mitä tahansa toinen teki, niin se tuntui erilaiselta kuin omat toimitavat, Tiina kertoo.

– Ei Samuelin tavat ole yhtään sen huonompia kuin minunkaan tapani.

Milla ja Kimmo puolestaan matkustivat pitkälle kuherrusviikonlopulle Prahaan. Milla myönsi ohjelmassa jo lentokentällä, että vieraan ihmisen kanssa matkustaminen jännittää häntä. Myös Kimmoa luonnollisesti mietitytti, minkälaista on Millan kanssa seikkailu vieraassa maassa.

– Yllätyin siitä, miten helppoa Millan kanssa oli olla, mennä ja tehdä.  Matkalla pääsi tutustumaan vähän paremmin ja se oli kyllä todella hyvä reissu, Kimmo muistelee häämatkaansa.

Vaikka Kimmo yllättyikin positiivisesti Millan kanssa matkustamisesta, ennen matkaa häntä jännitti.

– Kyllä siinä sellainen tietty jännitys oli. Jännitti, mutta kivalla tavalla, Kimmo sanoo.

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00! Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomon kautta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.