Ensitreffit-parin välit kiristyvät, kun vaimo ottaa puheeksi muuton ulkomaille – aviomiehen reaktio nostattaa tunteet pintaan: "Kahlittu fiilis"

2:15
Ensitreffit alttarilla -Karl ei löydä tekemistä Turusta

Venlan ja Karlin välit kiristyvät Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, kun Karl kauhistuu Venlan tulevaisuudensuunnitelmista ja Venla ahdistuu miehensä reaktiosta asiaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännessä jaksossa tunnelma Karlin ja Venlan välillä muuttuu tyystin sen jälkeen, kun pari on ensin kierrellyt sulassa sovussa Ikeassa ja löytänyt yhteisymmärrystä useissa sisustukseen liittyvissä seikoissa.

Myöhemmin Karl tunnustaa kameroille parin yhdessä kuvausten ajaksi vuokraamassa kodissa, että negatiiviset tuntemukset ovat nousseet pintaan ja hänellä on epämukava olo.

– On ollut vähän erimielisyyksiä ja väärinkäsityksiä, jotka ovat päässeet eskaloitumaan pahemmiksi, Karl huokaa.

Hän kertoo ajatelleensa laittaa vaimolleen viestiä töihin ja sanoa, että kaikki on ok, mutta muuttaneensa lopulta mieltään.

– Mutta eihän siitä mitään tullut. Tuli vähän semmoinen luovuttamisen fiilis. En jaksa teeskennellä enää, ja saatoin laittaa jotain viestiä liittyen luovuttamiseen ja tällaiseen. Sitten se lähti eskaloitumaan vielä enemmän ja on mennyt koko ajan vaan alamäkeen, Karl tunnustaa.

Kun Venla saapuu töistä, hän sanoo Karlille suoraan ahdistuneensa siitä, että tämä pommittaa häntä kesken työpaikan tuollaisilla viesteillä. 

– Hän on koko ajan epävarma siitä, mitkä mun tunteet on. Jos en ole koko ajan vakuuttelemassa, se lähtee ehkä vähän laukalle se juttu, Venla pohtii kameroille ikävään tilanteeseen johtaneita syitä.

Myöhemmin jakson aikana käy ilmi, että Venla on kertonut Karlille edellisenä iltana kiinnostuksestaan hakea erästä työpaikkaa Qatarista.

– Ajatus siitä, että sä muuttaisit Qatariin ei kuulosta minusta hirveä kivalta, Karl sanoo, kun asia nousee taas puheeksi.

– Jos teen yhden työhakemuksen, se ei tarkoita, että olisin ottamassa seuraavan lennon sinne, Venla puolustautuu, ja kaksikko jatkaa taas väittelyä aiheesta.

Yhteisymmärrystä asian suhteen ei tunnu löytyvän ja myöhemmin Venla kertoo tuntemuksistaan kyyneleet silmissä kameroille.

– Ei se ole kovin hyvä suhteen kannalta, jos on kahlittu fiilis, hän huokaa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja