Ensitreffit alttarilla -parille pikaero – sulhanen kärähti Tinderistä häämatkan jälkeen

Britannian Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin mennyt pariskunta erosi vain kolme viikkoa häiden jälkeen, kertoo Daily Mail.

Toisilleen entuudestaan tuntemattomat Jason Knowles ja Kate Stewart sanoivat toisilleen tahdon suomalaisillekin tutussa Ensitreffit alttarilla -tositelevisioformaatissa. Pariskunta avioitui ohjelman brittiversiossa, mutta liitto päättyi yllättäen eroon vain muutama viikko häiden jälkeen.

Daily Mailin mukaan jo liiton ensimetreistä lähtien oli selvää, että kyseessä ei ollut täydellinen resepti avioliitolle, vaikka ohjelman asiantuntijat niin uskoivatkin. Silti skeptisimmätkin katsojat luottivat, että Jasonin ja Katen tarina kestäisi muutamia viikkoja pidempään.

Ensitreffit alttarilla -tositelevisiosarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Osallistujat menevät ensitreffeillä naimisiin parisuhteen ammattilaisista muodostetun tiimin heille valitseman kumppanin kanssa. Ohjelmassa seurataan juuri avioituneiden parien uutta elämää häistä häämatkalle ja yhteiseen arkeen. Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota.

Brittilehden mukaan ennaltanauhoitetussa ohjelman finaalijaksossa selviää pariskunnan eronneen vain kolme viikkoa häiden jälkeen. Pikaeroon päädyttiin, kun sulhanen jäi kiinni kirjautumisesta deittipalvelu Tinderiin.

Tinderiin häämatkan jälkeen

Häiden jälkeen fitnessohjaaja Kate Stewart, 31 ja talousneuvoja Jason Knowles, 34 suuntasivat ohjelman käsikirjoituksen mukaisesti häämatkalle Irlantiin. Matkaa jouduttiin kuitenkin lyhentämään useilla päivillä, sillä sulhasen piti palata takaisin töihin. Nyt deittipalvelusta kärähtänyt sulhanen onkin paljastanut medialle, ettei pariskunnan välillä tapahtunut juuri mitään lähentymistä.

Tuore aviopari tuskin näki toisiaan työkiireiden vuoksi, eikä herra Knowles edes saapunut paikalle sovittuun tapaamiseen ohjelman parisuhdeterapeutin kanssa. Ongelmat kärjistyivät lopulta, kun Stewartin ystävä bongasi sulhasen kuvan deittipalvelu Tinderistä. Se oli viimeinen niitti kolme viikkoa kestäneelle avioliitolle.

– Se oli luultavasti enemmän minun syytäni, ettei liitto toiminut. Kyse ei ollut siitä, ettenkö olisi halunnut yrittää, mutta en vain tuntenut niitä tuntemuksia, joita suhteen alussa pitäisi tuntea. Tein päätöksen häämatkan jälkeen, ettei liitto enää jatkuisi, herra Knowles kommentoi eroa.

– Hyvä ystäväni kysyi minulta, olenko taas vapailla markkinoilla ja valmis deittailemaan. Vastasin, että ehkä on hieman liian aikaista, mutta hän suositteli minulle lataamaan Tinderin takaisin puhelimeeni, Knowles puolustautui.

Knowles ja Stewart istuivat lopulta alas keskustelemaan aiheesta, mutta Knowlesin mukaan morsian ei antanut miehelle mahdollisuutta edes puhua, vaan lähinnä saarnasi. Keskustelu päättyi siihen, että molemmat pakkasivat laukkunsa ja lähtivät televisiokanavan tarjoamasta yhteisestä asunnosta.

Lähde: Daily Mail

Ensitreffit Alttarilla USA Avalla sunnuntaisin klo 20.00

Suomen Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi AVAlla 1.9. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat