Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Tiina jakaa oppeja jo lähes kuusi vuotta kestäneestä avioliitostaan: "Jos hammasta joskus kiristäisi…"

7:30
Ensitreffit alttarilla -pari Tiina ja Samuel vierailivat vuonna 2019 Huomenta Suomessa kertomassa avioliittostaan.

Ensitreffit alttarilla -Tiina jakoi someseuraajilleen jo lähes kuusivuotisesta avioliitostaan karttuneita oppeja.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 3. tuotantokaudella avioituneet Tiina Svahnström ja Samuel Svahnström viettivät toukokuussa viidettä hääpäiväänsä.

Lähestyvää kuudetta hääpäivää silmällä pitäen Tiina jakoi hiljattain Instagram-tilillään kuvasarjan, jonka yhteydessä hän listasi avioliitossaan oppimiaan asioita. Ensimmäisessä kuvassa aviopari poseeraa vihreiden kasvonaamioiden kera.

– Kaiken tämän olen avioliitossani oppinut ensimmäisen vajaan kuuden vuoden aikana. Yhteinen leikki ja nauru piristää aina. Satsaukseksi riittää 3 euron kasvonaamiot saunailtana, Tiina kirjoittaa.

Jos kuvasarja ei näy, voit katso sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Toisessa kuvassa Tiina ja Samuel virnistävät samanlaisiin paitoihin sonnustautuneina. Kuvaan liittyy muistutus samanlaisuuksista ja eroavaisuuksista.

– Sopivasti samuuksia ja riittävästi eroavaisuuksia punoo yhteen ja toisaalta kasvattaa myös yksilöinä. Kirjoitin joskus kirjeeseen lupauksen olla minä, teen tilan sinulle olla sinä. Yhdessä olemme me, Tiina jatkaa.

Kolmannessa kuvassa aviopari istuu autossa Tiinan irvistäessä ratin takana.

– Jos hammasta joskus kiristäisi, voi silti pelata samassa jengissä ja mahtua samaan autoon kohti yhteistä suuntaa. Ja tarvittaessa auton voi pysäyttää tienposkeen puolimatkan keskustelua varten, Tiina ohjeistaa.

Neljännessä kuvassa Tiina istuu sohvalla Samuelin kuvalla varustetun pehmolelun vierellä ja lukee tälle kirjaa.

– Kun saat puolisoltasi lahjaksi hänen täytetyn pehmonaamansa - kiitä rakasta huomaavaisesta joululahjasta. Hänellä oli hyvä tarkoitus ja muistatte tämän yhteisen joulun aina, Tiina kirjoittaa jatkaen, että tulee vuosi, jolloin asialle aletaan jo nauraa yhdessä.

Viidennessä kuvassa Samuel hymyilee kameralle, kun taas Tiina tuijottaa eteenpäin ilmeettömänä. Kuvaan liittyvä oppi kehottaa yhteiseen ajanviettoon.

– Pitkänkin työpäivän jälkeen on kiva lähteä yhdessä elokuviin. Jos jaksaa, voi hymyillä yhteiskuvissa. Aina ei jaksa ja sekin on ok. Protip - popparit saattavat auttaa, Tiina neuvoo.

Kuudennessa, kuvasarjan viimeisessä kuvassa kaksikko poseeraa peilin edessä pidelleen vatsojaan.

– Kaksin on ehdottoman hyödyllistä syödä herkkuja pehmeän sohvan nurkassa. Se auttaa löytämään yhteisen harrastuksen kuntosalilta, Tiina vinkkaa.

Postauksensa lopussa Tiina kiittää aviomiestään kauniiden sanojen saattelemana.

– En olisi osannut tätä kaikkea ennakkoon pyytää, vaikka toivelistani olikin useita sivuja pitkä ja täynnä yksityiskohtia. Jollain ihmeen kaupalla sinun listallasi luki ”joku kiva tyttö” ja minä päädyin rinnallesi. Kiitos Samuel, hän kirjoittaa.

Tiina ja Samuel ovat ainoa Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannen kauden pari, joka on edelleen naimisissa.

Kaikki Ensitreffit alttarilla -jaksot näet mtv-palvelusta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja