Ensitreffit alttarilla -Niina muistelee herkällä kuvalla avioitumistaan: "Tässä ollaan vieläkin"

Niina ja Lari jakavat vinkkinsä tuoreille vanhemmille 1:50
Lari Köymäri ja Niina Pitkänen jakoivat vinkkinsä tuoreille vanhemmille joulukuussa 2022.

Niina Pitkänen ja Lari Köymäri avioituivat Ensitreffit alttarilla -ohjelman kahdeksannella kaudella.

Ensitreffit alttarilla-ohjelmasta tutut Lari Köymäri ja Niina Pitkänen avioituivat 8. kaudella ja saivat esikoisensa Karoliina Inkerin marraskuussa 2022.

Niina jakoi Instagramiin kuvamuiston 1. kesäkuuta parin häistä. 

– Tasan kaksi vuotta sitten sanoin tuntemattomalle seikkailulle tahdon. Tässä ollaan vieläkin. Kiitos, Niina kirjoitti koskettavasti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuva on herättänyt seuraajissa ihastusta. 

– Olitte ensi kohtaamisestanne alkaen Ensitreffien kautta aikojen koukuttavin ja ihailtavin pari. Onnea teille yhä ja edelleen, eräs onnitteli. 

– Ihana kuva teistä, toinen kirjoitti.

– Upee ja ihana pari. Kivaa seurata teidän seikkailujanne, kolmas kommentoi. 

Pariskunta kertoi joulukuussa 2022 MTV Uutisille, että he laittoivat tuolloin tuoreina vanhempina erityisesti ajatuksia ja voimavaroja jaksamiseen. 

– Esimerkiksi olemme koittaneet, että olisi vain yksi juttu päivässä tehtävänä, kuten vaunulenkki tai sukulaisvierailu. Tässä vielä kaikki kolme harjoitellaan. Päivärytmimme menee niin, että minulla on usein iltasyötöt ja vaimolla yösyötöt. Näin hän pääsee aikaisin nukkumaan. Usein minä nukun aamupäivällä pidempään, Lari kertoi vauva-arjesta MTV Uutisille 21. joulukuuta.

Niina muisteli tuolloin raskausaikaa hyvillä mielin. 

– Kaiken kaikkiaan raskauteni oli todella helppo, joten olin onnekas sen suhteen. Mielitekojakaan ei ollut, vaikka jäätelöä kyllä kului raskausaikana, Niina kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat