Mainos

"Itkin jo kahdesti" Ensitreffit alttarilla herkisti katsojat – seuraavaksi luvassa häähumua!

5:27

Ensitreffit alttarilla -sarja keräsi katsojat televisioruutujen ääreen. Ensi viikolla AVAlla on luvassa tunteellinen hääjakso.

AVAn Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas tuotantokausi käynnistyi eilen. Ensimmäinen jakso tavoitti yhteensä 618 000 tv-katsojaa ruutujen ääreen.

Kauden ensimmäisessä jaksossa esiteltiin tulevat pariskunnat. Tiina ja Samuel, Milla ja Kimmo sekä Heidi ja Mikko tapaavat toisensa ensi kertaa alttarilla ensi viikon tiistaina esitettävässä tunteellisessa hääjaksossa.

Sekä AVAlla että MTV3-kanavalla samanaikaisesti esitetyn jakson keskikatsojamäärä oli yli 400 000 (sisältää molempien kanavien ja Katsomon yliyönluvut).

Ensimmäinen jakso tavoitti 618 000 suomalaista. Katseluosuus oli korkein 15-44-vuotiaissa naisissa. Ohjelma on kerännyt suurta kiinnostusta myös sosiaalisessa mediassa. Ohjelma oli eilisen twiitatuin tv-sisältö.

Kuten Twitter-viesteistä näkee, herätti ohjelma tunteita jo starttijaksollaan.

Yksi twiittaajista oli aimmelata kaudelta tuttu henkilö, Olli.

Lue täältä, mitä Ollille ja muille aiempien kausien tähdille kuuluu nyt.

Tulevassa toisessa jaksossa asiantuntijoiden (Elina Tanskanen, Tony Dunderfelt ja Jason Lepojärvi) tarkkaan valitsemat kuusi sinkkua sanoo ensitreffeillä tahdon. Ventovieraiden hääjuhlasta ei tunteita puutu!

10-osainen sarja seuraa avioituneiden parien yhteiselämää viiden viikon ajan. Tarina alkaa ensitreffeistä, kun pari vihitään sukulaisten ja ystävien läsnäollessa. Luvassa on myös ulkomaille suuntautuva häämatka, yhteenmuutto sekä pariskunnan arkea. Viimeisessä jaksossa avioparit päättävät, haluavatko jatkaa avioliittoa vai jatkavatko elämäänsä erillään.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman on MTV:lle tuottanut Endemol Shine Finland Oy.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, katselu yliyönluvuin. Tavoittavuus vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua. Luvuista puuttuvat tallennekatselu ja uusinnat.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla jatkossa vain AVAlla tiistaisin klo 21.00. Ohjelma on katsottavissa myös MTV Katsomossa.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.