Ensitreffit alttarilla -ohjelma tulee taas – luvassa merkittävä muutos – viihderaati järkyttyi: "Meillä on nyt iso ongelma"

Ensitreffit alttarilla -ohjelma tulee taas – luvassa merkittävä muutos – viihderaati järkyttyi: "Meillä on nyt iso ongelma" 1:27
MTV:n syksyn ohjelmisto julkaistiin - erityisesti Ensitreffit alttarilla ja Sinkkulaiva puhuttavat

MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen spekuloivat syksyn suosikkiohjelmien uudistuksia.

MTV julkisti syksyn ohjelmistonsa ja luvassa on paljon vanhoja suosikkiohjelmia kuin myös uutuuksia. MTV Uutisten Katri Utula ja Katja Lintunen paljastavat omat ohjelmatärpit syysohjelmistosta.

Keskustelua herättävät erityisesti syksyllä jatkuvat Maajussille morsian, Tanssii Tähtien Kanssa, Ensitreffit alttarilla ja uutuusohjelma Sinkkulaiva.

Utula odottaa erityisesti Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa malttamattomana, mutta yhdestä sarjaan liittyvästä muutoksesta hän kuitenkin järkyttyi paljon.

– Meillä on nyt iso ongelma, Utula huudahtaa.

Yllä olevalta videolta selviää, mikä muutos Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa on luvassa ja mitä yllättävää tapahtuu Maajussille morsian -ohjelmassa.

MTV Katsomossa alkaa elokuussa Sinkkulaiva-ohjelma, ja jokaisessa jaksossa kamerat seuraavat romantiikan nälkäistä sinkkua tai sinkkuseuruetta. 

Kaksikko pohtii videolla, kuinka villiksi meno sinkkulaivalla yltyy. Lintunen paljastaa, että hän on nähnyt jo maistiaisia ohjelmasta.

– Tämä on täyttä timanttia, mä rakastan tätä ohjelmaa nyt jo.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tulevat tähtioppilaat puhuttavat ja kaksikolla on suorat mielipiteet siitä, keitä he haluavat nähdä tanssiparketilla. Katso yllä olevalta videolta!

MTV:n syksyn ohjelmisto julkaistiin – luvassa tuttuja suosikkeja ja uutuuksia 12:50
MTV:n syksyn ohjelmisto julkaistiin - erityisesti Ensitreffit alttarilla ja Sinkkulaiva puhuttavat

Lue myös:

    Uusimmat