Mainos

Ensitreffit alttarilla -Miia teki radikaalin ratkaisun – lentoemännän työt tauolle

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta muistettavalla Miialla puhaltaa elämässä uudet tuulet.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Miia erosi vuosi sitten Ollista. Tämän jälkeen naisen elämässä on tapahtunut paljon; rinnalla kulkee uusi rakas ja lentoemännän työ vaihtuu opiskeluihin.

Miia on jo pidempään ollut kiinnostunut kauneudenhoitoalasta ja erityisesti maskeerauksesta. Nyt naisen yksi unelmista toteutuu, kun hänen päivätyönsä vaihtuu opintovapaaseen.

Sykäys omien intressien syventämisestä ammattimaiseen osaamiseen asti heräsi hyvinkin arkipäiväisestä asiasta.

– Kaikki lähti siitä, kun minulla oli ripsien pidennykset. Sitten kun otin ne irti, näytin niin hirveältä, että rupesin miettimään, ja katselemaan YouTubesta, että mitä kaikkea ongelmalle voisi tehdä, Miia kertoo MTV.fille.

Kauneudenhoitoon liittyviä videoita löytyy lähes aiheesta kuin aiheesta, ja hyvin tehdyt videot ovat informatiivisia ja toisaalta koukuttavia. 

– Ja sitten innostuin katselemaan lisää, koska koin aihepiirin todella mielenkiintoiseksi. Olen aina tykännyt meikkailusta ja kaikesta siihen liittyvästä.

Meikkaamiseen liittyvät vinkit, kokeilut ja pohdinnat kiinnostavat myös Miian #miikkulaisen-blogia seuraavia. Aito kiinnostus aiheeseen, josta bloggaa näkyy myös sisällön kulutuksessa.

– Blogini suosio on kasvanut nyt kun kirjoitan siitä, mikä minua todella inspiroi.

Varsovaan koulutarvikkeiden hankintamatkalle

Seuraavaksi Miia perehtyy alaan opintojen kautta. Koulutuspaikka on varmistunut ja päivätyö lentoemäntänä on nyt opiskelujen ajan tauolla.

– Olen lähdössä opiskelemaan ammattiopistoon teatterimaskeeraaja-linjalle. Näillä näkymin olen jäämässä opintovapaalle, Miia kertoo innostuneena.

Tällä hetkellä Miia on siskonsa kanssa lomalla Varsovassa. Ajatukset ovat silti jo myös tulevassa syksyssä ja vähän normaalia laajemmassa koulutarvikkeiden tarpeessa. Miia oli Instagramissa julkaisemansa kuvan saatteeksi laittanut olevansa shoppailureissulla.

– Elokuussa lähden siskoni kanssa Varsovaan ja käyn siellä vähän meikkiostoksilla, Miia kertoi ennen matkalle lähtöä MTV.fille. 

Katso aiempien Ensitreffit-kausien tunnelmia Ellinooran musiikkivideolta:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla kolmas kausi starttaa  AVAlla 6.9.2016.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.