Salkkarit-kaunotar toteuttaa unelmansa – aloittaa opinnot syksyllä!

Salattujen elämien Sannia näyttelevä Kerttu Rissanen on saanut opiskelupaikan Helsingin yliopistosta.

Kerttu Rissasen pitkä uurastus palkittiin, kun nuori nainen sai tietää päässeensä opiskelemaan ympäristötieteitä Helsingin yliopistoon. Rissanen aloittaa opinnot syksyllä.

Lasten musiikki- ja tanssileirejä parhaillaan Kemiössä ohjaava Rissanen hehkuu onnea.

– Kuvaustauoilla pänttääminen kannatti. Fiilikset ovat nyt todella hyvät. Ala on tuntunut jo pidemmän aikaa omalta. Yllätyin toden teolla, että pääsin heti ensiyrittämällä opiskelemaan, Rissanen sanoo. 

Näyttelijällä on takanaan kiireinen vuosi, sillä töiden ohella hän pänttäsi ensin ahkerasti ylioppilaskirjoituksiin ja sen jälkeen pääsykokeisiin. 

Nuori nainen aikoo yhdistää yliopistossa opiskelun ja Salkkareiden kuvaukset heti syksystä alkaen. 

– Yhdistän ehdottomasti kuvaukset ja opiskelun, koska haluan tehdä molempia. Olen positiivinen sen suhteen, että se onnistuu. 

Vuonna 2013 Salkkareissa aloittanut Rissanen suoritti lukion oppimäärän kolmessa ja puolessa vuodessa ilmaisutaidon erikoislukiossa Kalliossa. Tulevaisuuden ammattihaaveet ovat kuitenkin kaukana näyttelemisestä.

– Unelma-ammattini lapsena oli valaiden tutkija. Tällä hetkellä en vielä osaa sanoa, mihin ammattiin haluan, mutta biologian opettajan työ minua kiinnostaa, Rissanen kertoi MTV:lle viime joulukuussa. 

  • Salattujen elämien kesäuusinnat MTV3-kanavalla joka päivä!


  • Bikineitä ja timantteja -nettisarja tiistaisin ja torstaisin MTV Katsomossa klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat