Mainos

Ensitreffit alttarilla -Antti odotti yhteen muuttoa innolla: ”Pääsen tuomaan aamukahvia sänkyyn”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman Antti odotti innolla muuttoa vaimonsa Sarin luokse ja tahtoi päästä näkemään, millainen pari he olisivat arjessa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa tuoreet avioparit muuttivat saman katon alle asumaan.

Antti kertoo valmistautuneensa Sarin luokse muuttamiseen jo hyvissä ajoin.

– Tiesin sen tapahtuvan, ja sitä kautta ajatusta tuli prosessoitua, mies kertoo.

– Ja kun oli aikaa miettiä, niin tapahtui niin, että aloin odottaa sitä tapahtuvaksi. Mielenkiintoisinta siinä oli se, miltä toisen koti näyttäisi, ja pidemmällä tähtäimellä se, millainen se toinen olisi arjessa, millainen pari me olisimme ja millaisia rutiineita meille syntyisi, hän jatkaa.

Yhteen muuttamiseen liittyikin ennen kaikkea kutkuttava ajatus arjesta.

– Ajattelin, että kohta pääsen tekemään vaimolle ruokaa ja tuomaan hänelle aamukahvia sänkyyn. Tekemään sellaisia juttuja, joita olen aina halunnut tehdä jollekin. Olin innoissani, että pääsen tekemään pieniä yllätyksiä arkeen ja piristämään toisen päivää. Se tuntui kaikkein kivoimmalle.

– Halusin yhteen muuton kautta tutustua Sariin enemmän, ja samalla myös meihin, että miten me löydämme toisemme siellä kotona.

"Sari otti minut hienosti huomioon"

Yhteen muutto sujuikin Antin mielestä erinomaisesti, ja molemmat halusivat ottaa toisiaan huomioon. Antti kehuukin Sarin tehneen hänen olonsa mukavaksi heti alusta lähtien.

– Sari otti minut hienosti huomioon, ja totta kai se vaikutti siihen, millainen fiilis minulla oli olla siellä. Jos toinen tekisi koko ajan vain omia juttujaan, eikä huomioisi toista, niin kyllä siinä saattaisi miettiä, että koskakohan tämä tulee yhteiseksi kodiksi, Antti miettii.

– Mutta Sari oli varmasti ihan samalla tavalla prosessoinut ajatusta, että joku tulee hänen luokseen pian asumaan. Hänhän ei ollut ehtinyt asua siinä pitkään, joten siinä mielessä kynnys muuttaa hänen kotiinsa oli aika matala.

Sarin koti alkoikin nopeasti tuntua Antista omalta kodilta.

– Minulla oli alusta asti Sarin luona tosi kotoisa olo, ja se tuntui todella luonnolliselta ja hyvältä, Antti kertoo.

– Ei ollut ehtinyt kulua kuin muutamia päiviä, kun sanoin kaverille puhelimessa, että tulin juuri kotiin. Heräsin siinä itsekin, että hetkinen, sanoin paikkaa juuri kodiksi. Oli hauska huomata, miten alitajuisesti sitä mietti koko ajan, että täällä minä asustelen, vaikka en silti oikeasti asu täällä, mies miettii.

Sarista ja Antista tulikin nopeasti hyvä tiimi.

–Luulen, että kumpikaan meistä ei varsinaisesti tehnyt sitä, vaan olimme asennoituneet jo ennen yhteen muuttoa niin, että halusimme tehdä kaikkemme ja haluamme onnistua, nähdä ongelmien ylitse ja selvitä niistä yhdessä, Antti kertoo. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.