Ensitreffit-Aleksi löysi uuden rakkauden – romanttinen somevideo julki

Ensitreffit alttarilla ohjelmasta tuttu Aleksi on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa viime vuonna nähty Aleksi on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. Aleksin uusi kumppani, Fitnessmalli-kilpailustakin tuttu sairaanhoitaja ja personal trainer Sanna-Maija Aalto on jakanut Instagram-tililleen romanttisen videon, jossa hän hempeilee Aleksin kanssa kesäisissä rantamaisemissa.

Sanna-Maija kertoo Instagram-videonsa yhteydessä, että kun hän näki Aleksin viime vuonna ensimmäistä kertaa, hän sanoi ystävälleen Aleksin olevan mies, jonka hän haluaa. Postauksesta käy ilmi, että Sanna-Maija uskaltautui alkuvuonna laittamaan Aleksille viestin, ja pian hän oli jo matkalla tämän luo Ouluun.

– Muistan kuinka seisoin kauppakeskuksessa jännittyneenä kirjoittaen äidille viestin valmiiksi, "Nyt".
Kun sä kävelit käytävää pitkin, lähti äidille hätäviesti ja siitä sitten meidän kahvit kestikin kolme päivää! Sanna-Maija kertoo julkaisussaan kaksikon ensitapaamisesta.

Postauksen mukaan kaksikon suhde eteni kevään myötä siihen pisteeseen, että Sanna-Maija otti riskin ja muutti Aleksin luo Ouluun jättäen kaiken taakseen.

– Joka kerta, kun katson sua silmiin ja kuulen sun äänen, alkaa perhoset lentämään vatsassa ja hymy vain leviää korviin. Sun läsnäolo saa turvallisen tunteen, jossa on hyvä olla. Olisko tässä ne ainekset yhteen rakkaustarinaan? Sellaiseen meidän näköiseen, sillä sydän vaan pakahtuu onnesta! Sanna-Maija päättää tekstinsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Aleksi avioitui Ensitreffit alttarilla -ohjelman 10. kaudella helsinkiläisen Riian kanssa. Kaksikko päätyi eroamaan kuvausten päätteeksi. Eropäätöksen teki Riia.

Lue myös:

    Uusimmat