Ensisilmäyksellä-tähdet juhlivat hääpäiväänsä – yhteiseloa takana jo yli 17 vuotta

Neil Patrick Harris ja David Burtka juhlivat hääpäiväänsä.

Ensisilmäyksellä-sarjasta tunnettu Neil Patrick Harris ihastutti seuraajiaan julkaisemalla rennon yhteiskuvan aviomiehensä David Burtkan kanssa. Julkaisusta käy ilmi, että pariskunta juhli hääpäiväänsä.

– Seitsemän vuotta sitten tänään avioiduimme Italiassa. Viime viikolla uimme Kroatiassa. Nähtäväksi jää minne suuntaamme seuraavaksi, Harris kirjoittaa.

– Ei ole ketään muuta, jonka kanssa matkustaisin ympäri maailmaa mielummin kuin sinun, David Burtka.

– Seikkaileva sielusi yhdistettynä hoivaavaan sydämeesi vakuuttaa ja inspiroi minua edelleen. Lapsemme ovat etuoikeutettuja ollessaan rakkautesi, omistautumisesi ja valosi ympäröimiä. Me kaikki olemme. Hyvää vuosipäivää, Bubba. En malta odottaa, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Harris ja Burtka ovat olleet suhteestaan avoimia jo pitkään. He ovat myös kahden lapsen, Harper Gracen ja Gideon Scottin vanhempia. Tähtien Instagram-tileiltä käykin ilmi, että perhe puuhailee paljon yhdessä. 

Harris ja Burtka ovat pitäneet yhtä jo 17 vuoden ajan. Harris ja Burtka julkistivat kihlauksensa kesällä 2011, vaikka he olivat kosineet toisiaan viisi vuotta aiemmin. Pariskunta halusi kuitenkin pitää kihlauksen salassa, kunnes saman sukupuolen avioliitot laillistettiin. Pari avioitui Italiassa syksyllä 2014.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja