Laulajatähti Pink juhlistaa 15 vuoden avioliittoaan – julkaisi liudan hempeitä kuvia: "Jääräpäisyys palkitaan"

Suosittu laulajatähti Pink ja hänen miehensä Carey Hart juhlistavat hääpäivänsä.

Laulaja Pink oikealtaan nimeltä Alicia Moore julkaisi Instagramissa suloisen päivityksen, jossa hän kertoo juhlistavansa jo 15. hääpäiväänsä miehensä, motocross-kuski Carey Hartin kanssa. Pari avioitui vuonna 2006. Tähti julkaisi seuraajilleen liudan onnellisia yhteiskuvia miehensä kanssa.

– Olen ylpeä meistä kulta! Näetkös, jääräpäisyys palkitaan.  Miten villi matka onkaan ollut sen jälkeen, kun opittiin pysymään kilpailulinjallamme.

– Tässä ainakin seuraavalle 15 kuukaudelle. Rakastan sinua ja rakastan perhettämme, Pink kirjoittaa.

Pinkillä ja Careylla on kaksi yhteistä lasta. Tytär Willow Sage, 9, ja poika Jameson Moon, 4.

Pari on ollut yhdessä jo 19 vuoden ajan. Viime vuonna laulaja kertoi Instagram-julkaisun yhteydessä, miten pariterapia on auttanut pitämään heidät yhdessä kaikkien vuosien ajan.

– Avioliitto on kamalaa, ihanaa, turvaisaa ja kilpailua. Se on tylsää, järkyttävää ja kynsienpureskelua. Se on toisen erehtyväisen ihmisen rakastamista samalla kuin yrität rakastaa itseäsi.

– Ihmiset nauravat meille, koska me joko tappelemme tai nauramme. He pyörittävät meille silmiään, kun puhumme terapiasta. Se on kuitenkin sen kaiken arvoista. Terapia ei ole heikoille ihmisille, hipeille tai vapaamielisille. Se rikkinäisille ihmisille, jotka haluavat olla kokonaisia., Pink kirjoittaa.

Lähde: People.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja