Catherine Zeta-Jonesin ja Michael Douglasin 22 vuoden avioliitto on kestänyt kovimmatkin vaikeudet

Hollywoodin tähtiparin rakkaustarina on kestänyt jo toistakymmentä vuotta.

Catherine Zeta-Jones, 53 ja Michael Douglas, 78 ovat olleet naimisissa jo 22 vuoden ajan.

Näyttelijäpariskunta juhlisti hääpäiväänsä marraskuussa. Douglas julkaisi merkkipäivän kunniaksi Instagram-tilillään harvinaisia otoksia parin häistä. Kuvissa morsiuspari on juhlatunnelmissa.

Jaetussa kuvassa on kaksi otosta hääparista. Ylhäällä olevassa kuvassa he hymyilevät ja nauravat – alla oleva kuva näyttää romanttisen suudelman.

– Hyvää hääpäivää rakas Catherine, Douglas kirjoitti julkaisun yhteydessä.

He avioituivat New Yorkissa Plaza hotellissa marraskuussa vuonna 2000.

Pari tapasi elokuvafestivaaleilla Ranskassa vuonna 1998. Näyttelijä Danny DeViton kerrotaan esitelleen parin toisilleen.

Romanssi alkoi heti ja pari kihlautui uuden vuoden aattona vuonna 1991 Douglasin kodissa Aspenissa. Hän kosi Zeta-Jonesia sormuksella, joka maksoi miljoona dollaria.

Erosivat hetkeksi

Parin liittoon on kuulunut ylä- ja alamäkiä ja vuonna 2013 he erosivat puolen vuoden ajaksi. Yhteenpaluu vahvisti lopulta suhdetta.

He paljastivat lehtihaastattelussa pitkän avioliiton salaisuuden takana olevan hyvän huumorintajun. Zeta-Jones kertoi heidän pitävän paljon hauskaa yhdessä. Myös jatkuva kunnioitus toista kohtaan on tärkeä elementti heidän pysyvässä liitossa.

Douglasilla ja Zeta-Jonesilla on kaksi yhteistä aikuista lasta, Dylan, 22, ja Carys, 19. Douglasilla on lisäksi 43-vuotias poika Cameron aikaisemmasta liitostaan.

Sairaudet koettelivat suhdetta 

Myös sairaudet ovat koetelleet pariskunnan perheonnea. Douglas sairastui vuonna 2010 kielisyöpään, josta hän ilmoitti aluksi virheellisesti sairastavansa kurkkusyöpää. Mies epäili saaneensa syövän suuseksistä.

Zeta-Jones on puolestaan kertonut sairastavansa kaksisuuntaista mielialahäiriötä. Hän oli viiden päivän ajan hoidossa vakavan masennuksen vuoksi. Tähden sairaus ilmeni vuosi sen jälkeen kuin miehen syöpädiagnoosi tuli.

Menestys uralla yhdistää paria 

Zeta-Jones tunnetaan rooleistaan muun muassa elokuvissa Zorron naamio,Chicaco ja Ocean's Eleven. Tällä hetkellä hänet voi nähdä Netflixin Wednesday-sarjassa.

Douglasin tunnetuimpia teoksia on puolestaan Vihreän timantin metsästys, Vaarallinen suhde, Basic Instinct ja Wonder Boys. Mies tähdittää myös Kominsky-metod-nimistä Netflix-sarjaa:

Molemmat ovat menestyneet loistavasti urallaan. Douglas on voittanut Oscarin kahdesti, sekä näyttelijänä että tuottajana. Zeta-Jones on voittanut naissivuosa-Oscarin.

Lähteet: People, Hello.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja