Ensimmäiset kappaleet julki! Näiden hittien tahtiin alkaa Tähdet, tähdet -kilpailun kevät

Ensimmäisen Tähdet, tähdet -kilpailun lähetyksen kappaleet on julkaistu!

Kevään 2019 ensimmäisessä Tähdet, tähdet -ohjelman lähetyksessä päästään nauttimaan toinen toistaan ikimuistoisimmista kappaleista.

Ensimmäisen jakson teemana on Laulu minusta. Tällä kaudella genret on siirretty sivuun ja nyt nähdään, millaisia persoonia tähdet ovat. Teeman mukaisesti uudet tähdet joutuvat suorassa lähetyksessä intiimin tehtävän eteen.

Useimmat ensimmäisistä kappaleista ovat suomalaisia, mutta mukaan on mahtunut niin ikään ulkomainenkin laulunikkareiden teos. 

Aurora: Kauas pois

Reggaella ja dancehallilla on erityinen paikka Auroran sydämessä – ja niin on myös Raappanalla. Aurora versioikin Raappanan Kauas pois -biisiä suurella kunnioituksella ja loppuun asti hiotulla tyylillä.

Jonna Geagea: Maailman laidalla

Suurlähettiläiden klassikko saa elektronisen käsittelyn ja uuden ulottuvuuden Jonnan tulkinnan myötä.

Jussi Rainio: Levoton prinssi

Petri Munckin säveltämä ja alun perin esittämä Levoton prinssi on Jussi Rainiolle erittäin tärkeä kappale. Se muistuttaa Jussia ajoista, jolloin hänellä oli elämässään erittäin paha paikka – ja ennen kaikkea siitä selviämisestä. Jussin tulkinnasta kuuleekin selkeästi, että nyt tulee suoraan sydämestä!

Heidi Kyrö: Long Train Runnin’

Heidi lyö ensimmäisessä jaksossa pökköä pesään Doobie Brothers klassikolla, joka ei välttämättä ole tuttu nuoremille sukupolville. Heidin energinen tulkinta on uskollinen alkuperäiselle versiolle.

Ressu Redford: Mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään

J. Karjalaisen biisinjärkäle soi Ressun käsittelyssä rennolla otteella.  Jo alun vislaukset saavat hyvälle tuulelle.

Jon-Jon Geitel: Matkustaja

Egotripin Matkustaja on haastava kappale laulajalle. Jos olette koskaan kokeillut vetää kyseistä kappaletta karaokessa, niin tiedätte kyllä. Jon-Jonin tulkinta on tunteikas ja äänimaisema avara.

Samae Koskinen: Häirikkö

Samae Koskinen käsittelee Irwin Goodmanin rouheaa rallia lämpimällä ja ymmärtävällä otteella. Samaen Häirikkö on upea päivitys 70-luvulta tähän päivään! 

Ilta: Kun katsoit minuun

Kun Ilta oli lapsi, hän opetteli laulamaan ja soittamaan pianoa Anna Erikssonin vahvan Kun katsoit minuun -kappaleen kanssa. Nyt Ilta on itsekin tähti – eikä sitä ihmettele lainkaan, kun kuulee tämän version! 

Petra: Vapaa

Kaija Koon Vapaa soi uudella tavalla Petran käsittelyssä. Jouset ja erilainen rytmiikka tuo kappaleesta uusia puolia esiin.

Kyösti Mäkimattila: On kesäyö

Topi Sorsakoski & Agents teki tästä ikivihreästä tunnetun 80-luvulla, Kyösti maustaa kappaletta puhaltimilla ja tulkitsee kappaleen tyylilleen uskollisena tyylikkäästi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja